johannanataliegrimbeck

fort sjuk..

Publicerad 2009-03-31 15:16:53 i Allmänt,

hejj!

Hade ställt klockan på 07.00, bara för att se om jag mådde bättre och kunde gå till skolan.

Men jag mådde inte bättre..hade fort jätte ont i halsen och i huvudet. Så jag somnade om och sov lääänge.

Gick upp och åt frukost, satte mig vid tv:n en stund, sen blev det pluggning.

Idag är det ju cykelträning med klubben..men ska kanske bara vara där å kika lite och leka med blixten, eller så stannar vi 2 hemma, får se hur det blir.

Imorgon är det "promenad" dax i skolan igen..man ska typ gå 1 mil, eller om det är 1.5 mil, kommer inte ihåg. Det är ialf hur keligt som helst..och eftersom att jag är svin trött bara när jag går upp för trappan här hemma..så kanske det inte är någon ide att ge sig ut på promenad i skogen imorgon. Aja, får se hur det blir med det också!

Nu ska jag äta halstabletter och dricka chai latte, mumms!






inge bättre..

Publicerad 2009-03-30 21:48:08 i Allmänt,

Nej, jag mår inte ett dugg bättre.
snarare sämre.

blev varken kör eller innebandy, jag var för trött för det.

så jag har bara legat i soffan hela morgonen-dagen-kvällen.

Har fort feber och är yr, ont i halsen, så det blir nog ingen skola för min del imorgon.

Nu väntar sängen, puss.


sorry, i can´t be perfect..

sjuker

Publicerad 2009-03-30 14:22:59 i Allmänt,

Hejhej!

Inatt vaknade jag flera gånger. Jag frös ena stunden, och efter bara en stund blev det helt plötsligt svin varmt.

Och när jag vaknade hade jag ont i halsen och huvudet bara dunkade. Och även när jag gick upp å åt frukost, så var jag varm, kall, varm, kall..

Men gjorde mig ändå mig i ordning inför skolan, tänkte att jag kunde gå hem om det blev värre. Och det blev det, så jag var bara på svenskan och matten. Hade inga nödvändiga lektioner idag ändå, som tur va!

När jag kom hem somnade jag i soffan en stund, och där har jag legat hela tiden,pluggat och kikat på tv.

Får se om jag orkar gå på kören..tveksamt. Men måste igentligen..ah, jag får se.
Innebandy träningen då? det blir nog att titta på, och styra träningen lite kanske? ingen tränare idag ju.

Nu ska jag ta en alvedon, och sedan försöka plugga.

Puss

sov dags!

Publicerad 2009-03-29 22:45:42 i Allmänt,

Nu har jag precis druckit upp min kopp med chai latte, förbannat gott.

Igentligen så är jag inte trött..somnade ju vid halv 4 inatt efter min å beccas städ-insats, men sov  ju 2h i soffan för inte så längesen..så nu blev jag pigg. Inte så smart utav mig, men ibland tänker jag inte så långt.

Men ska in i duschen nu, och sedan försöka somna.
Har en väldigt trevlig vecka framför mig..

Måndag- skola,buss till stan, kör, innebandy träning och plugga.
tisdag- skola, cykla till stan, träna, cykla hem,plugga.
onsdag- skola,buss (eller cykel) till stan, kör, innebandy och pluggning.
torsdag- skola, fotbollsträning och plugga.
fre- skola, sen I N G E N träning.
lör- innebandy cup.
sön- innebandy cup.

fullt upp hela veckan..men jag gillar´t.




 



så här ser en johanna grimbeck ut innan hon ska sova.
Puss godnatt!

söndag

Publicerad 2009-03-29 20:26:24 i Allmänt,

hej !

dålig uppdatering av mig..men mitt internet har inte funkat, men nu så!

Det är ganska mkt som har hänt sen sist, tar lite kort vad jag gjort.

Fre- Då var det skolan, sen på kvällen började fotbollslägret, fast jag kunde bara vara med på fre, pga av att jag skulle spela in skivan å det m.m ( tar det sen) efter träningen blev det matlagning, en slags lek och en massa mys hos elin, hela laget var där. När jag kom hem så blev det läggdags.

lör- gick upp tidigt, beccas mamma kom och hämtade mig å vi åkte in till kulturskolan. Vi började med att sjunga upp, sen gick vi till "studion" med en massa mickar och hörlurar. Såg riktigt coolt ut faktiskt. Vi började sjunga vid 10 tiden och höll verkligen på till klockan 1. Jag trodde verkligen att bena och ryggen skulle åka av, det var lite jobbigt å stå så länge. Och det var lite små jobbigt att spela in också..man skulle sjunga lite högre..lite lägre..lugnare..mer tempo, aah så höll det på hela tiden, det var bara att sjunga om å om å om tills det blev bra,och det blev det verkligen. Fick höra i slutet hur det lät.

Efter inspelningen stack jag ner till lokalen, tog på mig cykelkläder och cyklade till Åkulla där vårat "träningsläger" med klubben höll hus. Fick lite mat, och vilade en kortis, sen drog jag ut med grabbarna. Kom på att det är sjukt tråkigt när man är ensam tjej, alltså inte typ : "ååh keligt och åka med killarna"..för det är kul (ialf ibland) men att ha en till tjej i klubben hade inte vart fel..! cyklen gick fort ute i skogen, men innan träningspasset var slut vurpade jag. Det var ett jätte stort lerhål och jag kom i full fart. Trodde inte att det skulle vara så djupt, men det visade sig att det var det..cyklen fastnade i lerhålet, medan jag flög av cyklen och flög in i skogen rakt på en sten med knät, det gjorde skapligt ont.. killarna tyckte ialf det var kul. För jag låg en bit framför dom, och när jag håller på och ramla eller nått liknande kommer det alltid en massa ljud ifrån munnen, det bara kommer. Så boysen hade hört mig en bit bort..vet nte om jag ska tro på dom ;) dom jävlas rätt lite med mig ute i skogen och mobbar mina ljud. På kvällen kom becca, mycket skratt å mycket mys blev det.

sön- vaknade med becca bredvid sig. Sjukt trötta var vi. Vi somnade inte förrän vid 3, halv 4. För vi började städa vid halv 3 inatt, dammning och dammsugning. Det blev riktigt bra,så det kanske är så jag ska göra.. att städa på natten alltså. Man hade ialf mycket mer energi och lust till att städa. Sen blev det ju även sommartid idag, så vi fick ju sova en timma mindre. Men vi orkade oss upp, becca gjorde omelett ,sen gjorde vi oss i ordning för att sedan åka in till "studion" igen. Började som igår, med upp-sjungning och sedan in till studion. Samma idag, att man fick ta om låtarna hela tiden, men betydligt mycket mindre än igår, skönt det. Slutade vid 1. Sen hade min kör ledare ju då valt ut 4 som skulle sjunga solo. Jag var så sjukt nervös. Fick stå där i studion med hörlurar, och bara låtsas som det inte va nått farligt alls (men det gick inte så bra) mina ben darrade sönder, och mina händer också. Men när jag hade sjungt första gången, hörde man ivo å dom prata eng i hörlurarna, så sa dom vad man skulle tänka på osv. Så det gick bättre 2a gången tyckte jag.

Efter inspelningen bakade jag kladdkaka, och sedan fick jag besök utav pojken min, Toomask och lille Pölder. Det var trevligt. Men nu dröjjer det ett bra tag innan man träffar tobias igen..men jag ska nog stå ut. När dom åkt hem, låg jag på gräsmattan med blixten bredvig mig. Riktigt härligt väder. Sen gick vi in, och jag somnade 2h i soffan.

Helgen har vart super. Och nu ska jag plugga lite svenska.

puss


vi hade mysigt.



hannas andra pojke.

slappis dag

Publicerad 2009-03-26 14:44:51 i Allmänt,

hejsan!

sitter just nu och äter lite mango sorbet glass, öppnade frysen och såg att den låg där..kunde ju bara inte låta blir att smaka "lite" !

Annars, så kom jag nästan precis hem från skolan. Sovmorgon hade vi ju imorse med,underbart. Jag sov dåligt inatt..så det var riktigt skönt att man fick sova ut en timma extra. Skolan var jätta slapp, har ju bara haft sex å samlag hela dagen..så dagen rullade på hur fort som helst, härligt.

Nu ska jag kika på so:n, sen packa väskan till fotbollsträningen som börjar kl 5.

Puss

onsdag

Publicerad 2009-03-25 22:08:23 i Allmänt,

Hej :)

kom nyss in ifrån en kall promenad med blixten. Det är verkligen sjukt kallt ute..vill ha vår, inte frost!!! lyssnar även på "use somebody" med King of lean, den är sjukt bra.

Min dag har vart ganska tråkig..fast ändå helt okej. Vaknade av att min kära syster kom å la sig bredvid mig(A)men jag hade ju en skola å sköta..så jag var tvungen att gå upp, men hon låg kvar å somna så skönt.

Gjorde mig i ordning,packade väskan och gick upp igen. Åh hon låg som en liten söt prinsessa där på sängen..blev avis på henne att hon låg å sov medan jag skulle till skolan + att hon åkte till spanien med Emma idag..(sitter på flyget nu) ganska avis på det också. Det var en liten tanke att jag och mamma skulle åka upp om en vecka,men så blev det inte och jag är lite besviken..men aja, tvååker är inte dåligt det heller...eller?svar:jo.

Det blev nationellt prov första lektionen, uppsats i eng. Uppsats är inte min starkaste sida..men det gick nog bra ändå hoppas jag. Sen var det tråkiga lektioner.. Och till sist hade jag spinning, kännde redan då att mina ben inte var i toppform...

Efter spinningen cyklade jag hem, ut med blixten och sedan på med cykelkläder och åkte ut en runda. Cyklade lite på wano banan gjorde jag,benen var helt sega och trötta idag, inge roligt alls. Cyklade ner till lokalen, duschade och sen blev det stan med Beccis. Fick köpt ett par tights/jeans typ, och även fika. Sen gick vi upp till kören.

Nu sitter jag här och funderar på att lägga mig vid tv:n lite. Har sovmorgon imorgon,det är skönt. Har tema dag "sex och samlevnad" hela dagen... sen fotbollsträning!

Nu ska jag plocka i ordning lite, göra mig i ordning inför natten och titta lite på tv.

Puss



Då var det sommar, man var brun, man var glad.
Allt var verkligen perfekt..nu..nu vet jag inte.
Men natten/kvällen glömmer jag aldrig.
Johanna saknar sin isabelle.

söndag

Publicerad 2009-03-22 22:11:37 i Allmänt,

Hej !

Har fått klagomål för att jag vart dålig på uppdateringar...men har haft fullt upp, men ska lova å bättra mig !

Just nu sitter jag här och funderar på att gå ner och fixa lite te till mig..tror det blir så också, fast inte riktigt än.

Helgen har vart bra. Var ju som sagt hos lisa i fre till lör, spelade även match igår. Vi förlorade med 4-0, inga komentarer. Men vi spelar ju med damerna, för vårat "vanliga" lag finns inte längre..vilket jag tycker är förbannat keligt. Efter det cyklade jag ner till stugan, cyklade dit på rekordtid faktiskt. Det gick riktigt fort, fast var ändå trött i bena sen matchen, men det visade sig att det var nog ganska bra igentlgen. In i duschen, sen kom morbror christian,sandra,jennifer och erik. Vi åt gott och tittade lite på tv. Sen skulle jag och jennifer gå å "sova" lite.  Fast vi hade inte tänkt somna..utan bara vila en stund. Men den planen funkade inte riktigt..jag somnade och  när jag vaknade hade dom åkt hem..det tycker jag var dålig stil utav mig själv. Lovar att bättra mig jennifer (A)!

Idag har jag sovit riktigt länge, lekt med blixten på en massa åkrar,luntat och haft det mysigt i stugan. Sen blev det innebandy, och stress därifrån hem för att jag,isabell, mamma och pappa skulle titta på bio. Vi skulle ge "män som hatar kvinnor" en ny chans, förra gången slutade det ju med mc donald. Och denna gången slutade det med " Gran Torino". Alltså blev det inte som vi hade tänkt oss denna gången heller. Nu var nämligen biljetterna slut. Men den andra filmen var bra, men ändå. Frågan är när jag och isabell får se den förbaskade filmen igentligen, haha! imorgon börjar skolan igen..ingen motivation till det faktiskt. Men på tis kanske det blir en kortis upp till Skara? ah får se hur det blir..

Nu ska jag ner och mysa med blixten.
Puss

fredag

Publicerad 2009-03-20 23:48:10 i Allmänt,

hejhejhej :)

kom nyss från sängen..legat å myst lite med persson och snackat å lyssnat på musik . Men nu satt jag mig lite i soffan, och snart kommer nog lisa och joinar mig lite!

värsta härliga värdet idag. Gick bara till skolan med klasströjan, alltså ingen jacka behövdes,super skönt. Skolan var som vanligt,alla gick runt med dom snygga tröjorna. "Aldrig för har så många lär sig så lite på så lång tid" så står det på framsidan och på baksidan "men kul hade vi". Sjukt mysig var den. Hade matteprov idag, gick nog bättre än vad jag väntat mig ialf. Sen var det bara so kvar, gick ganska snabbt. Spec när man busar med jonis.

Efter skolan drog jag hem, och la mig vid i soffan och somnade en stund. Det var härligt så länge jag fick nana, för det tog inte så lång tid innan blixten hade tråkigt och hoppade på mig för att han var leksugen. Så vad ska man göra? jo, leka med honom, annars blir han galen.

Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Skulle igentligen äta pizza. Men när jag ringde hem till isabelle så svarade monica och sa att jag inte skulle slösa pengar på pizza, utan komma till dom och äta. Extra familjen :) sen drog jag till Lisa, och här är jag fort! Nu har lisa fått sina kvälls utbrott...hon är galen! men snart ska vi "försöka" sova, för vi ska upp tidigt och spela fotbollsmatch. Sen ska jag cykla till stugan och vara där resten av helgen.


nej, nu ska jag vara social och försöka göra lisa lite normal..men det e banneme inte lätt!


Pusss




dessa två ska jag ha bredvid mig inatt.

torsdag

Publicerad 2009-03-19 21:10:59 i Allmänt,

hejhej!

sitter och pratar lite med syster,men eftersom att hon alltid är så förbannat upptagen när jag ringer, så är samtalet redan över..haha dumming är hon!

Menmen, nu är jag riktigt riktigt trött. Dagen har spenderats med att sitta i skolbänken hela dagen, sedan hem och plugga lite sen blev det tress till fotbollsträningen. Sjukt härligt väder var det nu när vi spela, eller det har det vart hela dagen iof. Men det var nästan lite sommarkänsla sådär, mys. Träningen gick ialf bra, och på lör blir det min första fotbolssmatch på typ 1.5 år, kan bli intressant ;). Sen åkte jag till Konsum och hämtade våra klasströjor, blev lite panik där med alla pengarna..antingen betalde jag för mkt eller för lite..aja, dom skulle höra av sig imorgon (a)! tröjorna var väldigt sköna ialf. Sen blev det dusch och ännnu mer pluggning..men nu har jag tattt en liten paus. Alla ekvationer bara snurrar i huvudet på mig nu + att vi har franska.

men nu ropar mor på att jag ska gå ner, såå..

puss

onsdag

Publicerad 2009-03-18 21:50:38 i Allmänt,

hej!

Skrev ingenting igår, hade inte tid och datorn var ändå inte ledig på typ hela dagen/kvällen!
Men kan ju säga lite vad som hände ändå. Gick upp vid kvart över 7 och sen drog jag till skolan. Hade ju som sagt inga lektioner idag efter som jag satt i sekritariatet mm idag på golden globe. Riktigt slappt och roligt. Sen blev det klubbens första träning. Jag och totte skulle cykla dit, vi var lite sena ute..och det var en sådan sjuk motvind, trodde aldrig vi skulle komma fram. Men det gjorde vi till slut (dock försent) men våran "grupp" körde bara lite på banan, så vi kunde tillslut hänga på. Träningen bara flöt på, och sen blev det cykling hem. Gick sjukt fort hem, jag och totte körde på som attan, blev nog rekord kort tid på att åka hem ifrån stan. Det är inte dåligt!


Det var gårdagen.
Idag har jag också suttit i sekritariatet hela dagen. Blev riktigt bra kompis med micken idag faktiskt. Fast det tog ett tag innan jag kunde få ut något ord från halsen, men det gick tillslut, haha! sen blev det stress till övrevi, där jag skulle hålla i spinningen. Det gick bra och det var kul. Sen blev det cykel hem, ta på sig cykelkläder och sedan ut och cykla i höråsen och en liten annan runda. Snabb dusch,sedan in på kör. Fick reda på att jag kan få sjunga solo på skivan..det kan bli spännade. Får se hur det blir med det hela. Kvällen har spenderats med god mat, matteboken och nu ska jag fort titta på grey´s.

Puss

måndag

Publicerad 2009-03-16 22:06:35 i Allmänt,

hejhej!

Just nu sitter jag och dricker grönt te..jag tyckte inte det var särskilt gott. Inte så gott som det var i Turkiet. Men bror min sa att det var bra för immunförsvaret, så jag ska nog kunna dricka upp det sista också.

Min dag har vart väldigt härlig. Vaknade av att Kakka skickade sms och frågade om vi inte började 20 över 8 idag? men det hade jag svårt och tro. För det första förstog jag inte vad hon fått det från och för den andra så låg jag och funderade vilken dag det var, för vissa dagar har vi faktiskt sovmorgon på. Men det visade sig att det va ankarskolan som skulle vara på våran skola då, vi skulle naturligtvis vara på svenska lektionen kl 8. Men svenskan gick fort, hade bara till halv 9, för sen var det dans. Vi ska nämligen ha "skoldans" eller något på tors..eller ah, jag förstog inte riktigt..men vi har ialf dansat från halv 9 till kvart över 11. Vi har dansat foxtrot,vals och bugg. Bugg var nog min starka sida, resten..gick sådär. Men jag och ludde fick tillslut till det faktiskt. Efter det hade vi bara en no lektion. Alltså en härlig skoldag.

När jag kom hem hade jag tänkt cykla in till  wano banan och tränat lite innan kören. Men sen kom jag på att det nog var dags för en vilodag för mig. Så jag hamnade i soffan till kvart i 4, för sen kom Becca och vi tog bussen in till stan.

Vi ska verkligen spela in en skiva med kören. Inte litet projekt heller, har blivit stor i vbg nu. Kan bli spännade och se hur det resultatet blir, haha.

När jag kom hem gjorde jag inte så mkt mer än att jag kikade lite i min mattebok, åt mat och gick till skolan med blixten och hälsade på sanna och johanna :)!

pusspuss.

ps: ska inte gå på några lektioner på 2 dagar, ska hjälpa till med "golden globe" det kallar jag super skönt.




Hon anar nog inte hur bra hon är. Jag älskar dig!

söndag

Publicerad 2009-03-15 20:29:03 i Allmänt,

tjena!

Nu är jag riktigt super trött..vaknade precis framför tv:n, då blir man nästan ännu tröttare än vad man va när man somna.

Dagen har vart härlig. Sov till halv 11, sent för att vara mig. För annars brukar det alltid komma något i vägen på morgonen,så att man blir tvungen att gå upp tidigt. Dagen började med frukost och tv, sen gick jag ut och tvättade mammas + tottes cykel. Att tvätta Tottes cykel var inte det enklaste..hans vintercykel var inte lätt att göra ren, skiten satt verkligen fast. Men den blev ialf bättre än den va innan. Hjälpte även till att städa bilen.

Sen åkte jag och min kära bror ut på en cykeltur. Hade min nya cykel idag, den va super snabb. Eftersom att det var sådant vår-väder idag, var Totte suger på grusvägar. Kan säga att vi kom till många återvändsgränder,och vägen dit var inte så enkel, man sjönk ner hur mkt som helst och det var jobbigt. Men det var bara att vända, och vi testade nya vägar som slutade på samma sätt. Men det var en trevlig liten tur ändå, och spurten hem vann jag ;)

Kom hem och tvättade nya cyklen (måste komma på ett nytt namn, gumman ska hjälpa mig). Somande en liten stund framför tv:n, sen blev det mat. Och  efter det råkade jag hamna i soffan igen, och john blund kom även då.

Men nu ska jag sätta mig vid min matte bok. Och sedan gå ut med blixten, sen läggdags.

Puss

lördag

Publicerad 2009-03-14 19:16:17 i Allmänt,

hejsan!

Är riktigt trött. Helt slö.. men  varför vet jag inte riktigt!

Idag har jag inte gjort mycket alls. Gick upp och åt frukost, och vid 11 stack jag ut på cyklen. Tänkte igentligen åka lite på min nya cykel, men jag är inte så stark så jag kunde inte ta av mina pedaler (A) får helt enkelt bli lite starkare i mina armar. Så det blev jossans "ludde" ist, men den gick fort den med. Körde ner en sväng till Läjet för att hälsa på Alice. Sen blev det wano banan resten av träningen.

När jag kom hem var jag jätte trött, spec när man duschat å så. Så jag la mig i soffan med blixten nedanför och tittade på "love actually" filmen, den är mysig. Även min bror joinade lite då å då.

Nu ska jag göra mig i ordning, för snart kommer gunnarsson x2, vi ska äta lite gott. Sen efter maten går jag över till Emelie, där antagligen kvällen/natten kommer spenderas.






sista matchen = vinst

Publicerad 2009-03-13 23:24:02 i Allmänt,

hej igen!

borde igentligen nana, för är riktigt riktigt trött. Men det får vänta ett tag till.

Matchen slutade med 3-0 till oss tror jag? hur som helst, rolig match men tråkigt att det var sista, och att vi kom 3a
i serien. Fast vi vann med minst insläppta mål. Det är inte dåligt!
Efter matchen var vi tvungna att snabba oss som tusan i duschen, för det brukar ta ett jäkla tag annars..men skyndade vi
oss inte,skulle det inte bli donken. Jag som brukar va sist, kom först för en gång skull. Vi stack till donken och tjockade
oss som aldrig förr, spec jag och nea (A).

Imorgon blir det distans pass har jag bestämt. Sen laga mat med isabelle och senare fest hos emelie.

nattpuss från mig!

Utkast: heej :) ...

Publicerad 2009-03-13 17:59:09 i Allmänt,

heej :)

fredag, och det är underbart. Nationellt idag ju, kunde ju gått bättre om man säger så..inga mer komentarer!
resten av dagen gick ganska snabbt. Drog hem och stack senare till mormor och morfar. Fikade lite, sen åkte vi hem igen. Nu sitter jag här och har tråkigt och ska nog ner å äta lite mat nu. Ska samlas om 40 min vid klubblokalen. Sista matchen för säsongen idag. Keligt keligt..men vi ska ialf vinna den här med. Vi hör säkert senare.

Grattis till körkortet älskling :)







 
från matchen igår !

vinst med 5-0 :)

Publicerad 2009-03-12 22:11:39 i Allmänt,

hej!
kom precis hem från matchen mot Vessigebro.
Det slutade 5-0 till oss, och jag lyckades få in 2 mål och 1 assist.Riktigt rolig match idag, allt funkade kanon. Keligt att det är sista matchen imorgon..!
Annars så har det inte hänt så mycket idag, skolan som vanligt. Förbannat trött hela dagen idag,inte van att gå upp så tidigt (A) och framför allt inte att sitta i skolbänken..nästan en vecka sen sist.
Men dagen rullade på och när jag kom hem blev det käk och städning på hela nedervåningen,tvättning och diskning. Sen satte jag alarm på kl 5, och jag somnade som en stock.
Nu ska jag göra mig i ordning för natten, är fort trött och imorgon är det nationella prov i eng. Då ska man vara pigg.


helg imorgon, guuld.
Puss och godnatt!

hemma

Publicerad 2009-03-11 21:26:33 i Allmänt,

hejjj! Har ju inte bloggat nu på länge, pga av klassresan i Branäs. Kan ialf berätta att det har vart riktigt roligt, har nog inte skrattat så mycket på lååång tid. Kan berätta lite vad som hänt. Vi åkte hemmifrån vid 10 i 6 i sön för att åka till skolan. Där stog bussen och när vi hade packat in allt och var redo för att åka, så startade inte bussen. Så det tog ett tag innan vi kom iväg, eller ah en halvtimma. Sen blev det bussresa för hela slanten. Jag satt ganska långt bak med becca bredvid mig, jag somnade en liten kortis på henne, men det blev för obekvämt i längden, så jag tog ett eget säte och kunde sova ett tag ialf. Sen funkade det inte mer, blir så sjukt åksjuk..så jag satt längst fram med mammi och lyssnade på musik ist. Hela resan tog runt 8h, tog ett bra tag när man då inte kunde sova, utan att man bara fick titta ut på en massa bilar och träd överallt. Men bra att man har kompisar att smsa med ialf :)! När vi kom fram packade vi upp, jag, isabell och jennie tog loftet i våran stuga, riktigt mysigt där uppe. Sen blev det bara att hämta ut skidorna och ut i backarna med en gång. Vädret var väldigt mulet, dimmigt och det snöade, men vi hade kul ändå. På kvällen blev det stug mys. Dom andra dagarna har inte vart så olik den första, utan det har vart skidåkning, både i backar och i offpist. Roligast var igår, när jag,jonis,adam,oliver och olvert åkte under gondolen, människorna trodde nog inte vi var riktigt kloka när vo körde under där som det bara fanns en massa sten, stockar och granar. Lite senare på dagen åkte även kakka med oss, men då var vi riktigt långt ut i skogen, där fanns bara en massa granar tätt intill varandra, men vi gjorde granarna lite gnipigare, för jag tror jag körde in i 10 granar eller något liknande och tappade skidorna, stavarna och vantarna och allt möjligt. Det tog jätte lång tid innan vi kom ut, men när vi väl kom ut skrattade vi bara åt allt som hänt. Dagarna har rullat på, visst har det hänt lite dumma saker också, inga kommentarer om vad men vi har haft det otrooooligt mysigt och roligt alla dagar. Bussresan idag gick mycket bättre, hade tagit tablett och hade även åksjuksarmband. Sov ett bra tag, sen bara myst med isabell vid/på mig och lyssnat på musik. Nu ska jag snart lägga mig, för imorgon börjar skolan som vanligt klockan 8, kan bli spännande. Nu har jag ont i halsen, hade det redan i sön och det har inte gått bort..och nu ringde Fredrik och ville att jag skulle spela match imorgon, får se hur mycker jag kan spela. Det är ju match på fredag också..mycket innebandy nu på slutet, men jag tackar inte nej för det är så grymt roligt. Men lite skönt när det tar slut ändå, så att cyklingen kommer igån. Bilder från Branäs kommer imorgon tror jag, en del ialf. För resten lägger jag ut på bdb.

Puss och godnatt från en trött johanna  ´v

branäs IMORGON!

Publicerad 2009-03-07 20:02:33 i Allmänt,

heey! kom nästan precis hem frå Vessigebro, ah det är där som jag spenderat hela dagen. Ingen sovmorgon idag inte, fick gå upp ganska tidigt och åkte in till stan. Därifrån åkte vi buss med alla andra vidare till vessige. Har sjungt hela dagen typ. Sen kl 10 till 6. Riktigt roligt har det vart ialf, mycket skratt å mycket mer kompisar :). Håkan kom och hämtade oss, och jag har bara hunnit små packa lite. Lite konstigt att jag packar så här sent, jag brukar nämligen vara jätte tidig med det, men har bara inte hunnit med och orken har inte heller riktigt funnits där. Men snart ska jag börja. Ska ialf bli så sjukt roligt. Åker imorgon klockan 6 på morgonen. Kommer hem på onsdag, så vi hörs då.

Pusss



¨
bild från alperna, jag längtar verkligen tillbaka!

freedag

Publicerad 2009-03-06 22:28:16 i Allmänt,

hejsan! Sitter här å laddar över en massa låtar till mobilen, så att jag kan lyssna på bussresan på söndag morgon. Idag var det skola som vanligt, ganska härlig dag. Även idag var sista lektionen med bobo härlig, sova om man ville(A)dock väldigt obekvämt på borden, men det gick. Fick sluta väldigt mycket tidigare också, pga av att bobo tyckte filmen va käs. Det tyckte även vi alla andra. Stack hem till kakka en stund, Anders är fööör härlig. Hörselskydd hade han på sig när kakka å lillemor börja tjafsa, jag knäckte mig. Han är klockren. Stack hem och packade väskan, drog till Linnéa och dit kom lilla lasse och vi körde till Vinberg med högsta volym på i bilen, gött. Jag var riktigt taggad när väl matchen började,men sen gick de bara utför för mig..funkade inte idag, sjukt tråkigt. Men så är det. Vi förlorade ialf, hade sådan otur med allt. Så vi kommer antagligen hamna som 2a i serien igen, men vi brukar ju komma där..åh den där 2an "irriterar" mig som Nattis sa. Kom hem, hälsade på syster. Mysigt att hon är hemma igen. Sen började små packa lite till branäs, inte långt kvar nu. Imorgon blir det körläger jätte tidigt, det kan bli spännande.

Nu ska jag packa lite till,sen sovdags för min del.



så här såg en viss johanna grimbeck ut idag.


puss å godnatt.

torsdag

Publicerad 2009-03-05 18:05:47 i Allmänt,

tjoho. Har nyss ätit lite mat och pluggat lite franska. Usch, de är så tråkigt med franska, förstår fort inte varför jag valde det..men men snart äre slut :D! Skolan gick bra, sista lektionen va slapp som attan. Man fick sova om man ville. Vi hade babo ist för Kjell..tråkigt tycker jag, för Kjell va bäst. Hade ingen gympa idag heller, så då stack jag,jonis,adam,wille och becca hem till henne, det va bra. Kom hem och la mig vid tv:n å bara tog det lugnt. Nu ska jag plugga lite mer francais, sen ska jag på fotbollsträning. Utomhus idag, alltså på grus. Och här är typ storm, bollen kommer nog hamna lite var som. Men de ska bli grymt kul å komma igång igen. Imorgon kommer jossan hem :) och om 3 dagar blir det skidor för hela slanten.

puss

ingen bio inte..

Publicerad 2009-03-04 22:33:57 i Allmänt,

åååååh, jag e arger. Totte och sofie va sugna på bio, och undrade om ja inte ville hänga med. Tacka nej till bio gör man ju inte..+ att ja skulle ta med mig Isabell. Vi hämtade henne och drog in till stan. Förresten vi skulle se "män som hatar kvinnor". Sofie ska betala,men hennes kort fungerar inte så kassörskan ber henne ta ut pengar. Sen va de min tur, men nehe funka inte de heller..så vi gick ut till bankomaten precis utanför,men nej..funka inte där. Sprang till en annan,men nej funka inte. Sprang upp till banken, men NEJ funka inte..drog in till en tobaks affär, men då sa han att sofie va född 99 å va tvungen å ringa mamma å skit..en massa krångel, haha! men när vi berättat att de stor 90, inte 99, så funka de inte ändå. Vi blev riktigt lessna..så vi åkte å tog en glass på M:ET ist. Tröst äta liksom. Och jag å isabell lyckades skämma ut oss rätt rejält, fast de är vell som vanligt. Åkte hem igen..lämnade isabell, lånade 2 filmer som ja tänkte sett nu. Men nu e ja för trött för film. För nu ska jag sova. Fast att kvällen inte blev så lyckat, blev de ändå mysigt.

puss å godnatt

go dag.

Publicerad 2009-03-04 18:52:03 i Allmänt,

hejsan! Dagen har vart en bra dag, ganska slapp. Imorse kom beccis till mig igen, saknat henne. Vi drog till skolan och där rullade dagen på fort. Hade spinning sista timmen, är nämligen spinningsinstruktör på rörelsen. Vi skulle va 16, vi var 5..haha! men många var sjuka och vissa på klassresa. Blir nog lite roligare med mer folk,plus att jag måste fixa lite schema och lite låtar till nästa gång. Drog hem och gick ut med blixten, in i duschen och ut med blixten igen. Han vill bara ut hela tiden, kissmonster. Sedan kom becca, vi bakade kladdkaka, smeten såg ut som mousse, och vi fick oss ett gott skratt, men det blev bra till slut ialf. God blev den. Men fick ju ta laktos jordgubbsglass, hade ingen vanilj hemma..lite annurlunda med jordgubb och kladdkaka, men det funkade. Nu ska jag plugga lite eng, sen ska jag bara ligga å ta de lugnt å titta på tv, eller kanske film? ah får se. Jag vill verkligen ha helg nu,  den är typ redan uppbokad.. fre, match som vi ska vinna, tss. Sen kanske körläger på lör? och BRANÄS på sön, toppppppen, 9d <3.

tittar på gamla bilder..denna är tagen för 2 årsen. Tycker jag ser ut som 10 eller nått..haha!





tittar på gamla bilder, denna är tagen för 2 årsen..själv så tycker jag att jag ser jätte liten ut.
men jag är ju "lillskiten" ialf enligt g.g, haha!

vilken dag.

Publicerad 2009-03-03 21:09:46 i Allmänt,

heeej! min dag idag har vart så sjukt roligt så det är inte riktigt sant. Jag har verkligen skrattat ihäl mig hela dagen, har knappt vart tyst nån minut..har till å med ont i halsen för att ja skrattat så mkt. Men hur som helst, dagen började att jag försov mig lite..gjorde mig knappt i ordning någonting och åkte bil till skolan. Annars brukar  ju becca komma med cyklen till mig, men hon är ju i Thailand, eller inte nu..hon kom hem idag:):)! men fruktansvärt segt att gå hela biten när det ösregnar..så far körde mig idag (A). Först var det eng, satt mest å skratta där med..åh diskuterade om skoltröjorna. Sen blev det bild, roligt där med. Sen so, som ni kanske kommer ihåg igår skulle vi ju ha prov idag med en vikarie..det var nästan ingen i klassen som kunde något, så "kjell" som våran vikarie hette, sa att läxförhör inte ska gå på betyg osv..så vi fick sitta med kartor och bara skriva av,och så ska vi lämna  in det på tors. Det var nog det bästa provet för mig någonsin;)haha. Även där blev det då mycket skratt, spec med Jonis och isabell, men även Kjell, han är riktigt rolig. Sen blev det matte och no. No lektionen var nog ändå värst, helt sjukt vad alla vi i 9D skrattade, så sjukt roligt. Tore frågade mig:

Tore- Du johanna, jag har en fråga..
Jag- haha jaha, vadå?
Tore- jo, jag undrar..dom pillerna du går på, du har inte lust att köpa ut dom till mig?För du kan vell inte va på det här viset..
Jag- lessen å säga detta Tore, men jag är nog sån här. För några piller går jag inte på ialf!!

alla bara knäckte sig, till å med Tore, haha!


sen hängde isabell med mig hem, vi va hemma en stund sen drog vi och fikade på GÖÖKS, myyyys! fast blev lite irriterad..skulle ha te, men hade med mig egen te påse för vi  visste inte om dom hade någon go smak..men då kostade varmt vatten 9 kr? det är ju helt sjukt.  Och isabell fick det gratis. Dålig stil. Vi drog till Lissan en stund, sen blev det innebandy träning. Nu blir det lite tv, och idag ska jag lägga mig i tid.


Puss



i miss u a lot....

tråkig dag.

Publicerad 2009-03-02 17:45:48 i Allmänt,

tjena. Sitter här och sönder lyssnar love story, den e bra. Skolan idag var seg och förbannat tråkig..och jag har vart yr hela dagen, kännts som ja skulle kunna svimma vilken sek som helst, och så känns det även nu. Ikväll är det fotbolls träning, har nämligen börjat i det igen (Y). Men får se om jag ska gå, kanske inte är så bra om jag inte känner mig fullt frisk och ont i ryggen? aja, får se hur det blir. Måste även plugga, har prov imorgon,med en vikarie. Och vi har inte ens fått alla papper som vi ska ha för att kunna provet,  ååh jag blir så trött. Men nu ska jag nog ner och göra chai latte.




I´m back

b-lags..igen :)

Publicerad 2009-03-01 20:34:40 i Allmänt,

hejhej. Igår kväll var det riktigt mysigt, lisa och emelie kom hit och vi badade i kar å hade mys. Gick å la mig skapligt tidigt eftersom att ja skulle spela match idag. Jag var hel säker på att jag satt på alarm..men nepp, det hade jag inte. Vaknade istället av att mamma ropade  och frågade när vi skulle samlas. Kvart nio säger jag då, fast det kommer jag inte ihåg att ja ens sa..men hur som helst, klockan var halv nio. Så det blev bara att packa väskan och sticka till samlingen med frukost i handen. Matchen var riktigt rolig, dock förlorade vi med 6-3, men det var ändå en rolig match och vi var riktigt duktiga, bra passningsspel å allt sånt där. Jag lyckades även få in 2 mål idag också, det gör också allt mkt roligare. Jag var även "indianen" idag, det menas med att man bara ska springa på dom som har bollen hela tiden, inte ha någon "bestämt" position, sjukt jobbigt var det, jag var hel död efter matchen, härligt. Kom hem och åt lite mat, sen har bara pluggat lite och tatt det allmänt lugnt. Imorgon börjar skolan igen,mindre kul. Men det är bara denna veckan kvar, sen åker 9d till branäs, så sjukt roligt.

Pusspuss

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela