johannanataliegrimbeck

depp.

Publicerad 2011-10-31 22:08:59 i Allmänt,

depp är det bästa ordet just nu. är så less. men ändå inte, för tycker mer synd om människorna som väntat på denna kväll i över ett år och flera månader. men ändå. det suger.

inom 48 timmar får vi reda på om det blir en ny konsert eller om vi får pengar tillbaka.

det kändes knäppt att stå i kön och alla var glada, laddade och helt plötsligt kommer dom ut med en lapp " konserten är inställd pga av sjukdom".

hur som helst. kommer i säng tidigare,kan packa klart och vara pigg när jag ska gå upp 06.00 för att ta bussen 07.00 in till stan. körlektion 07.50-08.30. Plugga faser för att sedan sätta mig på tåget som går 10.05 mot Jönköping.

mitt lov kommer spenderas där och det ska bli mysigt. han kommer nog få mig bli glad igen.

godnatt från en ledsen Johanna.


31 Oktober

Publicerad 2011-10-31 14:59:44 i Allmänt,

nu snart åker vi. åååååååååååååååååååååååååååååååååååååh vilken kväll/natt!


ikväll är det våran kväll.
magiskt.

30 Oktober

Publicerad 2011-10-30 17:35:49 i Allmänt,

Jag är så glad. Så lycklig för tillfället. Underbar känsla!

Jag har lov, jag hade en grym kväll igår. Först var jag,familjen hos Jörgen med andra och åt god mat, drack gott och hade det super trevligt. Sen var min vän Ludwig snäll och hämtade mig. Därefter var det 25 års fest med innebandyn.
Jag hade grymt kul. Världens bästa lag spelar jag i!

Natten blev inte som vi tänkt oss, men det är en annan femma. Jag fick i allafall somna bredvid min käraste Elin. Haha gumman, du är bäst!

Våran dag idag kan kortfattas som.. slö.
Vi har legat i sängen och degat, gick en liten promenad till Statiol, hyrde film. Gick till mitt jobb, köpte mat. Gick hem, köpte godis på ica. Kollat på filmen och jag somnade en stund. Men hade iof sett filmen 3 gånger innan, så det var ingen större fara.

Nu har hon gått hem och jag sitter här. Ska gå ut med blixten nu. Sedan ska jag köra till mormor o morfar.

Imorgon är det jobb 09.00-14.00. Sen ska jag göra något sjukt. Riktigt sjukt. Jag ska till Malmö. Tillsammans med bästa My. Vi ska kolla på Rihanna. En önskan går i uppfyllelse skulle jag vilja säga!
Det kommer bli en otrolig kväll. Tillsammans med min vän My!

28 Oktober

Publicerad 2011-10-28 16:12:20 i Allmänt,

Började dagen med lite löpning tillsammans med min mor och hund. Det blev en runda på 9.5 km på rekord tid. Inte fel!

Hoppade sedan in i duschen, gjorde mig i ordning och åkte in till stan. Där blev det inte riktigt som jag hade planerat, men så blir det ibland. Det löste sig ganska bra tillslut ändå och jag hamnade på körskolan för lite plugg.
Skulle gått lite på stan med mamma och pappa men dem var inte så snabba, så hade jag åkt med dem hem skulle jag komma försent till jobbet så jag fick gå lite själv innan jag fick ta den " roliga " bussen hem.

Det har varit full fart på hela dagen, jag känner mig trött och hade gärna velat sitta i soffan med en bra film och tjejerna tätt intill mig ikväll. Men nu är det jobb som gäller. 16.30-21.00!

Hoppas att jag har lite energi efter jobbet så jag kan mysa med tjejerna i alla fall.

Dags att byta om till jobb kläderna!


saknade ni, hoppas vi ses ikväll!


ps. mormor, jag tänker på dig ♥ puss o kram

27 Oktober

Publicerad 2011-10-27 18:08:17 i Allmänt,

Äntligen lov, underbart! En dag tidigare till och med, det är inte fel.

Varför vi är lediga imorgon är för att på lördag är det något som heter "kultur natt & dag" här i Varberg och skolan ska då ha öppet och vi i rt3 ska lära ut HLR.
Jag skulle vara en av dem fyra i klassen som skulle ställa upp men jag har tyvärr match och kan verkligen inte. Så försöker hitta någon som kan ta min plats, vilket inte är det lättaste.. men jag hoppas någon kan ta det!

Har haft en riktigt mysig vecka. Och lugn. Skolan är ju som sagt väldigt slapp nu med tanke på att våra vänner är bortresta.
Det flesta av arbeterna är klara, har historian kvar - skönt!

Idag hade vi i princip bara spinning och styrketräning på schemat, inte fy skam. Gick sedan och åt med finaste My. Myspys!

Imorgon på min lediga dag ska jag åka till körskolan och göra lite faser hade jag tänkt. Och senare på kvällen är det dags för jobb, andra gången. Hoppas det kommer gå bra och att det jag lärde mig förra gången sitter fast någonstans i min hjärna.

Min helg är helt fullbokat, och även början av lovet och ska bort tis-lör. Och där är lovet sedan slut. Det kommer gå fort men tror det blir ett bra lov ändå.

Nu ska jag göra mig lite i ordning, klockan sju kommer Anna-Karin och Fredrik ( elins mor och far ) vi ska nämligen kika på matchen som min kära ska spela.

Ni får ha en bra torsdagskväll!


gammal bild men åh vad jag saknar dig ♥

23 Oktober

Publicerad 2011-10-23 12:54:48 i Allmänt,

Och där har en vecka gått.

Hade en väldigt slapp vecka i skolan, pga att vi inte har några lärare utan eget arbete.
Fick lite besök i ons - fre också, det tycker jag om!

Helgen har varit bra. I fredags så var vi hos Anna och Bosse på kvällen,åt mat och hade det trevligt. Sedan gick vi hem och jag somnade som en liten prinsessa, var så grymt trött.

Fick gå upp vid 08.00 för jag skulle börja jobba klockan 09.00. Det var min första dag igår och det gick bättre än förväntat måste jag nog säga.
Lite små stressigt sådär ibland, mycket nytt och mycket att komma ihåg på en gång men jag ska nog lära mig det med tillslut!
Måste bli bättre på huvudräkning ialf, med tanke på att kassan inte räknar ut vad man ska få tillbaka som kassan på handlarn gjorde.
Nästa pass blir på fredag!

På kvällen var Bengtsson och Ivansson här. Vi åt fantastiskt god mat och efterrätt. Max,Isak, Jag och Jossan kollade på en film också, men hurjeda mig vad trött jag var men jag höll mig vaken.
När dom åkt hem så slocknade jag med en gång. Sovit lite dåligt inatt av olika anledningar men så är det ibland.

Fick gå ut med blixten när jag egentligen ville sova lite till.. men nej! Sedan fick jag ta tag i tvätten,kratta uppfarten och plocka in och ut disk från igår. De ni!

Nu ska jag krypa ner i soffan, läsa en bra bok för att sedan ladda ordentligt till dagens match.
Tvååker-Veddige dvs jag mot Linnea, de ska bli kul och se hur resultatet slutar.

Ha en härlig dag i höst vädret.


Fick bli en fin bild på mig och syster idag ♥

18 Oktober

Publicerad 2011-10-18 23:36:32 i Allmänt,

Vilken förbannat dyster dag det har varit idag då.
Hade satt klockan på 06.30 och jag var inte så sugen på att lämna min varma säng mot att gå ut i regnet som piskades mot mitt fönster. Så ställde visst om klockan till 8.30, obssi!

Gick i ösregnet till bussen, hurjeda mig. Tur att stövlar finns.
Kom till skolan, hade en lektion och det var en föreläsning om klimatet. Ärligt talat så tycker jag det är lite jobbigt att lyssna på, alltså det är intressant men läskigt hur det egentligen kan bli, är på väg att bli osv.

Linnea följde med mig hem och vi gjorde lite mat till oss två och Totte.
Hemmagjort potatismos,falukorv och stuvade morötter. Ingen dålig husmanskost inte!

Jag gjorde i ordning på mitt rum sammtidigt som Linnea läste lite i sin bok och julmusiken spelades i högtalarna. Lite tidigt kanske men det är faktiskt mysigt att lyssna på redan nu.

Vi hamnade sedan i min säng med en film. Den var bra hann inte kolla klart på den innan vi fick åka in mot stan där Linnea tog bussen hem och jag följde med mamma och Totte på två stycken lägenhetsvisningar.
Därefter körde jag till mormor och morfar, där vi spenderade lite tid innan jag körde till Peter och fick massage.
Det var behövligt om man säger så. Sne var jag ju med så det är ju inte konstigt att jag haft ont ett tag. Tur att världens bästa Peter finns säger jag då!

Pappa hämtade mig och jag körde bil för tredje gången. Körningen går riktigt bra det är teorin som jag måste ta tag i ordentligt nu.

Tände massa ljus, kröp ner i sängen och kollade klart på filmen som vi inte hann kolla klart på tidigare idag.
Och nu orkar inte mina ögonlock vara öppna längre, dags att släcka ner datorn!


gammal men söt.

11 Oktober

Publicerad 2011-10-11 17:31:22 i Allmänt,

I fredags hade jag ju bara prov, och det gick bra så det var skönt!
Satt mig sedan på ett tåg, eller nej jag fick faktiskt stå upp till Göteborg, det var lite små jobbigt faktiskt. Sjukt mycket folk!
Fick vänta i 40 min innan jag kunde ta tåget från Göteborg-Jönköping.

Jag kom dit runt 5 tiden och vid 8 åkte jag iväg till Linnea. Eller till Robins lägenhet där hon var. Vi var själva så vi myste bara. Kollade på idol, åt ben och jerry´s glass, vi försökte också på känslan att va DJ. Det kunde ju gått bättre om man säger så, fast lite grymma var vi ändå.
Kvällen slutade lite tidigt än planerat, men jag slapp åka buss ialf!

Lördagen var väldigt lugn. Var ute och gick lite i höstvädret, försökte även lära mig att skjuta med hockey klubba och puck ( boll, haha) men det gick sådär. Sedan åkte vi faktiskt och kikade vi på hockey. Har aldrig kollat på hockey innan, men det var ju faktiskt lite små kul. Kvällen spenderades i soffan med film och godis. Mys!

På söndagen fick jag skjuts till Falköping där jag sedan tog tåget mot Varberg.
Åkte till Elin en kortis, fick kramat om henne igen.

En bra och mysig helg helt enkelt.

Nu är det en ny vecka och det är redan onsdag imorgon.
Har inga direkta planer inför veckan mer än att det blir utgång med fina människor på fredag! Ska bli riktigt kul.

Har städat hela huset nu efter skolan, det tar ett tag..
Nu tänkte jag plugga lite körkortsteori.

Ikväll kommer jag somna gott igen ♥ mys!

6 Oktober

Publicerad 2011-10-06 22:19:05 i Allmänt,

Nu kryper jag ner i sängen!
Idrotten är inställd imorgon, dvs bara prov 11.30. Får dock ta 10.30 bussen.
Efter provet ska jag åka tåg. I 3h och 40 min.

Imorgon kväll blir det mys med Linnea. Fast inte på hemmaplan. Knasigt. Undra vad vi ska hitta på? inspektera lite kanske? gå kvälls promenad? gå lite vilse och sådant skoj?typiskt oss känns det som isf. 
Eller bara ligga i soffan och kika film? för att sedan krypa ner jämte något mysigt och bra.

På lördag får vi se vad som händer. Hockey? vem vet.

Söndagskvällen är bokad till min bästa vän Elin som äntligen kommer hem från Spanien. Det är en sak som är säker!

Ha en bra helg alla, det ska nämligen jag ha.


En oförglömlig dag,kväll,natt!

6 Oktober

Publicerad 2011-10-06 17:13:21 i Allmänt,

Kortet blev inte bra. Jag ser inte klok ut, ärligt! Hemsk bild. Inte kul. 

Var och simmade i håsten innan med. Lite fys,livräddning och sånt där kul med kläder på.
Mjukisbyxor och t-shirt. Shit vad tungt det blir!

Har hunint varit hos tandläkaren också, dom gillar jag ej. Handlade även påvägen hem!

Resten av kvällen kommer spenderas i soffan med sjukvårds boken i handen. Så att det går bra imorgon och att jag kan åka iväg med gott samvete.
Fast måste köra bil också, på måndag har jag en jobbig lektion nämligen.. kl 07.50, jippie!

Nej, dags att ta tag i plugget jag kommer tyvärr inte undan!


Vackert..verkligen!

.

Publicerad 2011-10-05 19:04:06 i Allmänt,

kunde blivit bra, kunde blivit dåligt. och dåligt blev de.

vill inte somna ensam. därför kommer jag somna bredvid Emelie.

har egentligen sovmorgon till 10 i 10 imorgon. men åker med Emla kl 8 istället. får fördriva tidn i skolan på något vis.

vill ha fredag men ändå inte. dumma prov. det förstörde mkt.

känner att jag är väldigt negativ nu, därför slutar jag här.

5 Oktober

Publicerad 2011-10-05 17:03:56 i Allmänt,

Imorse hämtade jag och Adam brandkläderna tills fotot imorgon. Vi får se hur det blir. Kol,olja och bara kroppar! Ah alltså killarna, haha.

Historia lektionen var ju kul, eller? vi bestämde ialf att det skulle bli Sri Lanka vi ska arbeta med. Jag och Linnea.

En snabb fika hann vi med innan bussen.
Träffade persson på bussen. Så längesen. Kul!

Har gjort lite tacopaj nu när jag kom hem. Och städat. Dammat. Nu ska jag dammsuga. Jag och mamma hade en deal. Jag ska dammsuga och mamma ska kika på resor!

Ikväll är det innebandy träning. Hoppas jag får mysa lite innan den börjar.


- och jag dig.

4 Oktober

Publicerad 2011-10-04 21:57:16 i Allmänt,

Jag känner knappt av mina ben. Det gör ont. Men ändå skönt.

Jag är skol trött och vill åka på semester. Känner att det är behövligt!

Efter skolan idag gjorde jag och Adam lite ärenden. Vi var på Team sportia för att fixa deras tröjor som ska med till Elsavador. Vi var på banken för att sätta in pengar på mitt konto, skönt!
Sedan åkte vi till Adis, gjorde våfflor och kollade på jag saknar dig och jag blev besviken. Trodde den skulle vara dubbelt så mycket bättre. Den var inte kass, men inte mer än okej.

Kom hem, tog på mig träningskläder och åkte mot höråsen. Ikväll var även Oscar Byhlinder med oss!
Vad vi i skogen en tisdags kväll då? jo vi är ett tappert gäng med våran kära PT (Mats) han styr och ställer vad vi ska göra.
Mycket styrka och även löpning.
Den sista övningen är att man drar ett traktor däck uppför med två remmar runt sig. Det är tungt och sjukt jobbigt. Det värker så i benen så det är inte sant.
Men när Oscar slagit mitt rekord så fick jag lite press på mig.. men jag tog honom! Och har nu skapat ett nytt rekord. Men kan ju då även lägga till att jag gick och Oscar den galningen sprang, det kan förklara saken. Men ändå!

Hade träningsvärk innan idag efter innebandyn igår. Vill inte veta hur det kommer kännas imorgon. Eller torsdag.

På torsdag har vi även skolfoto. Jag har ringt brandstationen och väntar nu svar på mejl. Ska bli spännande och se om det blir som vi tänkt, annars har vi ingen plan B och hela fotot kommer gå åt skogen. Det återstår att se!

Nu ska jag krypa ner i min säng!


Jag och min My!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela