johannanataliegrimbeck

21 April

Publicerad 2011-04-21 19:13:57 i Allmänt,

Och dagarna bara rinner iväg..

Vad har hänt sen sist?

Jo, säsongens första tävling är avklarat uppe i Linköping!
Hur gick det då? förväntasvärt bra om jag får säga det själv, jag hade inte några större förhoppningar på mig själv utan var mest bara rädd att halsen skulle säga ifrån rejält.

Men det blev inte riktigt så (som tur var och jag är glad för det)!!
När vi körde rundan som var på 4 mil kändes det kanon bra, benen kändes snabba och jag låg med bra i klungan hela tiden. När vi sedan kom på små varven låg jag i andra klungan ihop med några elit tjejer, jag och Emma Ahlstrand var juniorer. Det kändes bra i början av varven men kände sedan att benen blev segare och andningen mycket ansträngande så jag släppte för att sedan vänta in tredje klungan som jag kunde köra ihop med in i mål vilket jag även gjorde.
Det blev en 3dje placering i Junior och 11 i Elit.
Och ja, jag är nöjd med min insats och jag hoppas att min hals inte säger emot allt för mycket. Får jag köra som jag gjorde då så är jag mer än nöjd med det.

Lovet har börjat, så skönt!
Har varit med mina vänner, vi träffas ju allt för sällan nu för tiden och mindre tid blir det nu när säsongen är igång.
Men vi vet vart vi har varandra ändå, vilket är det bästa med oss!

Min kära kusin Jennifer sov hos mig inatt, det blev film tittning och hon har lärt sig spela gitarr så hon fick ju naturligtvis visa mig och jag blir ju bara så avundsjuk.. en gång i mitt liv ska jag med ta tag i att börja spela gitarr och bli riktigt bra på det! ( men det lär dröja ett tag innan det blir )

Nu är husvagnen packad och vi ska snart hoppa in i bilen för att sedan åka mot Skåne där vi ska spendera påsk mm.

Imorgon startar jag 11.02 då är det tempo som gäller. Har kört ett tempo lopp innan, men inte med tempo cykel så vi får se vart det slutar någonstans.
På söndag är det ett gp lopp, har jag inte kört många heller.. men nu är det väl dax att ta tag i det med?
Avslutar helgen med ett linje lopp på måndag och kommer hem på kvällen!
Fullspäckad helg med andra ord..

Glad påsk på er och ha en trevlig sådan!


Kram från mig

12 April

Publicerad 2011-04-12 16:22:49 i Allmänt,

Hej!

Sitter nu med handduk runt mig och handduk på huvudet, kom nämligen precis ut från duschen efter en otrolig blöt jogging runda i ös regnet,fy sjutton!
Igår kunde man gå med bara kavaj som jacka och jag cyklade med kort byxor på träningen.. idag fick det bli underställ, det är inte okej.

Min dag har varit väldigt slapp, hade ju som sagt bara en matte lektion som man fick åka iväg på men kan meddela att alla var inte där, vi var kanske runt 9 pers när vi ska vara runt 15, så det var inte bara dom som hade idrott som hade sovmorgon, vissa som inte skulle haft tog ändå. Hade jag med gärna gjort egentligen..

Efter min kära mattelektion var det bara att sätta sig på bussen igen och gå hem i regnet för att sedan städa övervåningen. Dammsuga och sånt där roligt!

Efter det kikade jag lite på tv innan jag sprang min runda.

Nu väntar jag på att mormor ska komma hit och hämta mig så ska vi hem till henne och morfar och bara mysa.
Kanske baka något gott? göra en god kvällsmat, bara prata och ta det lugnt.
TYCKER OM ER!

Men dags att ta på sig mys dressen så jag inte är allt för oklar när hon kommer hit!

Imorgon är det ännu en lugn dag i skolan med endast naturkunskap och samhällskunskap på schemat,skönt.
Storasyster kommer hem imorgon också ♥


Bilden är tagen från igår på mig och min kära vän Adam i parkeringshuset där Jonathan fick köra in för första gången eftersom alla andra platser var tagna utanför skolan, efter lite om och men fick vi äntligen en plats!

Skönt när kompisarna har tagit körkort, dags för mig nu kanske?

11 April

Publicerad 2011-04-11 19:06:35 i Allmänt,

Vart har dagarna tagit vägen? tiden? den har inte riktigt funnits om jag ska vara ärlig.

Men nu har jag landat lite och har bestämt mig för att lägga lite tid här, för såhär kan det ju inte fortsätta.

Hur som helst så är jag hemma ifrån Spanien. Det har iof varit ett tag nu, men ändå.
Spanien var underbart, inte bara cyklingen utan all sällskap man har runt omkring sig hela tiden.

I mitt sista inlägg innan jag åkte iväg skrev jag ju att jag åt antibiotika och fick alltså inte träna dom första 3 dagarma när vi kommit ner. Utan då var det powewalk med Karin och mamma som stod högst upp på listan vid strandpromenaden, inte så fel det heller men självklart skulle man hellre suttit på sin Robin istället och trampat lite.

Resten av dagarna fick jag cykla, självklart trodde jag att jag skulle dö mitt första pass när det började med uppför i 55 minuter, fick knappt någon luft och tänkte "hur ska detta gå" men det gick. Jag kom in i det mer och mer och lärde mig hur jag skulle hantera min andning.
Mina halsmandlar är alltså så stora så att det är bara ett litet hål som jag kan andas igenom, det ser inte klokt ut och det är självklart hur jobbigt som helst när jag anstränger mig. Så fort jag tar i får jag andas på ett helt annat sätt än vad jag gjort innan.
Jag hinner inte dricka ibland, för jag måste ta det andetaget. Vilket leder till att vattnet sprutar utanför munnen iställer för att jag skulle få det i mig.

Men jag fick ihop många bra timmar och hård körning ändå där borta, självklart!
Tack Thyrstedt för ännu en oförglömlig resa med er.

Dagen efter vi kommit hem åkte vi till läkaren och han har nu skickat en remiss till sjukhuset, öra-näsa-hals och vi ska troligtvis dit nästa vecka.
Vi får helt enkelt se vad dom säger.
Operation eller inte?
Värt att riskera? antagligen ja. Jag vill inte att säsongen ska ta slut innan den ens börjat. Men funkar det inte så har jag naturligtvis inget val. Men jag hoppas på det bästa. Att det kommer gå och att denna säsongen kommer bli toppen!

Idag körde jag på tempo cyklen, det kändes kanon!
På söndag börjar verkligen säsongen, sjukt vad det går fort..

Nu måste jag ta tag i min psykologi.
Imorgon har jag bara en matte lektion, känns bra att alla andra som inte valt till matte i klassen är lediga.. känns sådär, men aja!

Senare ikväll blir det promenad med min Lisa ♥

Ha en trevlig måndagskväll!
Puss och kram

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela