johannanataliegrimbeck

28 Juli

Publicerad 2011-07-28 15:33:57 i Allmänt,

Sovmorgon kan jag inte riktigt kalla det.. halv 10 fick jag gå upp. Hade kunnat soooova många timmar mer.

Upp och åt frukost och sedan var det dags att ta i penslen för att fortsätta med målningen. Att måla ett hus tar evigheter. Speciellt vårat med allt kring och krans här och där.. men antar att det blir bra tillslut och att det är värt jobbet? jag menar nu kan det ju hålla i flera år så man slipper ju det ett bra tag framåt!

Har precis duschat klart, hade färg överallt kändes det som. Och som pricken över i:et så "tappa" totte en klick i mitt hår med, snyggt!

Tänkte gå ner och äta nu innan det är dags för mig att dra mig till det andra jobbet. Slutar 22.00 fast brukar ju kunna bli 23.00... det beror på!
Kanske ryktas om kvällsdopp med? ah vi får se.








solnedgången igår kvälll tillsammans med tjejerna


i will never forget you

27 juli

Publicerad 2011-07-28 00:55:08 i Allmänt,

Skriver att det är den 27 fast att nu är det egentligen den 28, men inte hunnit med så mkt på en halvtimma..

Min dag har varit bra.
Idag var det inte en enda ledig stund på jobbet ialf, full fart hela tidn. De märks när det är fint väder på en camping om man säger så.. hurjeda mig! Tur att det var en kort dag, 8-14.

När jag stod i bakrummet och fixade med winerbröden 10 min innan jag slutade kom Andreas in och sa "släpp winerbröden, du ska åka helikopter" jag trodde han skämtade först och sa att nej,de hinner jag inte, eftersom jag inte hade slutat och var tvugnen att bli klar med det jag höll på med.
Då fick jag tillbaka " om 10 min ses vi vid helikoptern, okej?" jag trodde fortfarande var oseriös och svarade glatt tillbaka jo men visst.

Men när jag hade blivit klar och var påväg ner till mamma som låg på stranden kom det två stycken tjejer från restaurangen och sa " visst är det du som är Johanna? kom igen nu vi ska åka helikopter" först då förstod jag att Andreas var seriös.
När vi kommer fram så ropar han som hade hand om det att vi skulle skynda oss, vi fick lite instruktioner och sedan när den landade var det våran tur att åka upp i luften.
Det var så fränt. Att springa emot den, fast det var sådant motstånd. Det blåste. Håret var åt alla håll och min väska fick jag hålla hårt i.
Utsikten, känslan i magen när vi lyfte. Eller när han gjorde olika slags loper, herregud min mage. Jag var den enda i helikoptern som skrek då också jag kan tillägga..
- MEN SÅ COOLT och så kul att ha få gjort det.

Gick ner till mamma och våra andra vänner nere vid stranden, men det blåste såpass mycket så det var inte särskilt skönt så vi cyklade hem och tog tag i målningen på huset. Det var kul att måla 3 brädor, men inte mer.. och än är vi inte klara.

På kvällen åkte jag,Isabell,Elin och Emelie in till stan. Vi köpte sallad på campino och satte hos vid fästningshörnan och kollade på solnedgången och pratade.
En mysig avslutning på en bra dag!

Nu ligger jag i sängen och ska snart släcka. Imorgon är det sovmorgon eller ah, ialf till 10 för sedan är det målning.. börjar ialf inte jobba förrän 16-22 (23.00) skönt att äntligen få sova ut.

Mina bilder från dagens höjdpunkter vill inte gå in datorn så vi får helt enkelt vänta med dom tills vidare.
Här är ialf en bild från helikoptern som jag satt i tidigare idag:

26 Juli

Publicerad 2011-07-26 22:52:36 i Allmänt,

Med inte mycket sömn i kroppen så orkade jag inte gå upp såpass tidigt som jag hade ställt alarmet på. Utan min kära pappa körde mig och jag fick sova 20 minuter längre än vad som var tänkt, jag behövde det fast egentligen behövde jag sova ut, på riktigt.

Jobbet gick bra, var ganska mycket att göra idag. Full rulle hela tidn från kassan till plocka upp varor till att fixa på lagret och fylla på osv.

Slutade 16.00 och på vägen hem så hämtade vi upp Linnea som stod vid busshållsplatsen som hade kommit till Tvååker för att spendera några timmar med mig.
Vi åt cupcakes och pratade - mysigt helt enkelt och skönt att äntligen bara få vara vi två. Skamligt att vi inte träffats något mer än bara på min födelsedag på hela lovet, men blir ju så när man gör olika saker här i livet.
Men jag är tacksam att du kom min fina!

Tätt inpå efter hon gått mot bussen så åkte jag mot hallen för att ha innebandy möte och sedan fys träning. Det var mest snack om lägret som är till helgen - smögen. Jag ska dessvärre inte följa med.
Träningen var det jobbigaste på länge. Hurjeda mig!! Redan efter första uppvärmningen kände jag att det skulle bli en kul kväll, verkligen!
Kan knappt gå nu och vill verkligen inte veta hur det känns imorgon.. kommer jag ens komma upp ur sängen? det återstår att se. Jag är kluven!

Men dags att krypa ner. Är så otroligt trött så egentligen skulle jag sovit för två timmar sen...
Har ingen lust att gå upp kl 07.00, men på torsdag då börjar jag inte förrän 16.00, längtar!

Måste bara berätta att v.33 kommer jag spendera 5 dagar hos min bästa vän som bor uppe i Falun. Inte mindre än Jenny Rissveds. Åh det ska bli så mysigt!!

Sov så gott.


Mammas underbara cupcakes

25 Juli

Publicerad 2011-07-25 20:43:41 i Allmänt,

Att ställa klockan på 06.30 var tungt. Men inte lika tungt som att cykla i ösregn till jobbet kl 07.00!!
Man kunde seriöst vrida ur mig. Tur att Sara hade med ett par extra sockar till mig, det var gulligt.

Jobbet gick bra, var inte så överdrivet mycket folk utan det var mest mycket att göra i butiken och lagret idag. Fixa och trixa liksom.

Som tur var fick jag cykla hem utan regn på mig. Min faster och lilla kusin kom hem till oss, min faster gör fantastiskt fina smycken, helt handgjorda. Så hon hade med sig en massvis som vi fick kolla på, jag köpte ett snyggt pärl-halsband i rött och eftersom hon är så bra fick jag ett armband som jag ville ha på köpet!

Ikväll ska jag kanske till Robin där Linnea och Palle håller hus, för att sedan gå strandpromenaden senare på kvällen.
Mys byxorna på så det kan inte bli så mycket mer bra.

Imorgon är det jobb igen, jag öppnar vilket betyder att det är tidigt. Så får lägga mig i tid!

Ha en trevlig kväll.

Förstå mig, snälla ♥

24 Juli

Publicerad 2011-07-24 21:44:09 i Allmänt,

Jag vill ha sommar och sol, detta förbaskade regn och all blåst gör mig galen!

Häromdan skrev jag om att jag skulle klippa mig och jag var inne på kort, men de blev inte page som jag tänkt mig. För precis när jag satt mig i stolen i väntan på att Sanna klippt färdigt med kunden som var innan mig tog jag upp en bok med en massvis med frisyrer i och när jag kollade mer och mer på dessa olika frisyrerna blev jag sugen på att klippa lugg och klippa upp de mer än att klippa det snett.
- Det tar sådan tid innan det blir jämn långt igen och det kommer bli jobbigt, så jag var inte sugen på det längre.

Efter vi tvättat håret sa jag själv till Sanna att det skulle bli lugg men sammtidigt som jag sa det blev jag lite nervös, fast jag tror att storasyster var den som var mest nervös av oss tre!
Men visst blev det lugg. Det kändes konstigt när jag såg en slinga på 14 cm ramla ner på mitt knä. Sedan klippte jag 8 cm på längden, så de blev lite där med.
Det känns lite ovant, men jag vänjer mig mer och mer för varje dag - jag trivs med det!

Igår kväll så hade syster lite studentkalas här hemma, för dom som inte åkte upp till Skara med andra ord.
God mat, lekar, trevligt sällskap är några ord för att förkorta kvällen.

Mina fantastiska tjejer kom och hämtade mig senare på kvällen och vi åkte mot stan för att kolla på en bio som började 23.30. En lördagskväll, de är vi de. Vi fem.
Bad teacher hette den och den var helt klart sevärd, den va kul.

Runt 01.00 hälsade vi på några vänner nere på stan innan vi åkte hem igen, jag kunde inte somna och ikväll blev det 3 timmars sömn. Det var tungt att gå upp 06.45 imorse för att cykla i ösregn och blåst till jobbet.
Men väl framme så gick timmarna till 16.00 hyffsat snabbt.

Jag är så trött så har inte gjort någonting sen jag kom hem nästan, jo övningskört. Det märks att jag lagt det på hyllan, dags att ta ner de igen och ta tag i det på riktigt.

Nu ska jag krypa ner i min säng, läsa mina gamla dagböcker som Jossan hittade häromdan, nu snackar vi från 3an till 9:an, står nog ett och annat i dem.

Godnatt


JohannaNatalieGrimbeck

21 Juli

Publicerad 2011-07-21 19:08:09 i Allmänt,

Jag lever, det gör jag. Jag har bara legat i ide ett tag.

Vad har hänt?
Jag har slutat skolan, syster har tagit studenten, jag har gått bal, varit på cykel SM,umgåtts med vänner, jobbat, sist men inte minst har jag faktiskt fyllt 18 år och ja,varit på räkfrossa. Ja, där var halva sommarlovet avklarat..

Kortfattat men tycker det räcker, faktiskt!

Men min födelsedag var ju mer än bra. Vilken dag,kväll och natt. Har inte haft så roligt på länge. Galet vilka underbara vänner man har vid sig hela tidn.
Den födelsedagen glöms inte av i första taget ialf, tack alla!!

Nå vad gör jag på mitt sommarlov? ligger på stranden och blir brun och fin? skulle inte tro det. Jag har varit på stranden 2 ggr på hela lovet, jag tycker det är tragiskt.
Jag är lika vit som jag var i vintras, det känns sådär.

Jag jobbar mycket, det är inte fel det heller iof eftersom jag behöver pengar och jag trivs som fisken i vattnet! v.33 är min andra lediga vecka på hela lovet, första var på Sollerön. Planer inför v.33 planeras ganska intensivt faktiskt, jag hoppas allt går att lösa och att jag kommer befinna mig hos någon som jag träffar allt för sällan och senast jag var där var för 4 årsen tror jag.

Ikväll ska familjen kolla på Harry Potter bion, men det är inget för mig så jag kommer spendera min kväll med Elin på stan där vi kommer äta kvällsmat ihop på något mysigt ställe.
Längesen det bara var vi två.

Imorgon är jag ledig och då är det klippning som gäller, tro det eller ej men jag kommer troligtvis klippa av mitt hår. Ska jag vara ärlig kommer det nog bli många tårar och kanske då inte bli av? men troligtvis, troligtvis så kommer det bli så.
Man måste testa något nytt här i livet eller hur? inte det gamla vanliga alltid..

På kvällen blir det kalas för världens bästa Morbror och för mig, vi kommer ha ihop. Äta gott och umgås med den lilla släkten på mammas sida.

Ha en mysig kväll i regnet :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela