johannanataliegrimbeck

härlig lördag

Publicerad 2009-02-28 14:51:33 i Allmänt,

hejsan!  Jag är helt slut idag..i hela kroppen. Kom hem vid halv 2 i natt, då skulle man äta,duscha och gå och lägga sig. Så jag somnade inte förrän 3 inatt. Vi kom till final, men förlorade där med 6-5. Men vi var glada ändå, "positiva tvååker", aldrig negativa, eller hur va det vi sa? hur som helst, sjukt roligt, mycket skratt. Spec på "discot" fyfasen vad jag flabba. Där kommer vi in med träningskläder å allt, medan många andra hade gjort sig ordning. Low var vi lätt bäst på, snyggaste dansen någonsin. Killarna gillade det också, det märkte vi ju, haha ;)! sjukt rolig kväll/natt ialf, flickor små ni är bäst. Sov till halv 11 i morse, sen blev det frukost och sedan vid 12 ut och träna. Hade verkligen ingen lust å ligga å mata på dom tråkiga vägarna, dagsås,sibbarp,åkulla å allt vad det heter. Nej, jag ville köra mtb ist. Så jag cyklade in till Wanobanan. Riktigt roligt var det, längesen man körde i skogen. Nu vill jag bara att tävlingarna ska börja. Träffa alla å så igen (A). Ikväll blir det mys med kar och lite så här hemma. Får se om isabelle och linnéa kommer. Nu hade jag tänkt äta och sedan sova lite kanske?

pusspuss


Jag och gumman, saknar dig något enormt ´v

power play cup

Publicerad 2009-02-27 19:29:51 i Allmänt,

heejj! ska snart packa väskan till innebandyn. Matcherna eller ah "cupen" börjar vid nio och är slut 1 inatt. Är trött i hela kroppen sen brottningen igår, men det ska nog gå bra ändå. Vi ska banneme vinna alltihop. Skolan va ganska slapp idag med. Sen följde erik med mig hem och hjälpte mig med spotify, förra gången gick de inge bra..denna gången mkt bättre, tack erik ;). Sen gick vi en promenad med blixten, vi lämnade erik hemma å jag gick hem och åt vofflor. Sen har jag inte gjort så mkt mer..ska få massage av mamma nu innan jag åker. Men nu måste jag packa innan dom kommer. Skriver imorgon hur allt gick, ts.

puss

brottning

Publicerad 2009-02-26 18:35:06 i Allmänt,

hejj! kom nyss hem från ica, handlat lite. Innan idag har de inte hänt så mkt mer än att bara gå i skolan, som idag började som "vanligt" har ju haft slapppppt alla andra dagar i veckan (Y). Sen kom jag hem, och gick sedan ut en långpromenad med lilla blixten. Eller han är inte så hemskt liten längre..5 månader i förrgår faktiskt. Han börjar bli riktigt lydig å duktig nu med. Nu hade jag tänkt fixa lite mat och sedan blir det brottnings träning, kan bli sjukt intressant å se hur det går..halv 9 början den så är hemma vid halv 11 igen. Imorgon är det redan fredag, sjukt fort har veckan gått, fast det är nog pga av att vi knappt haft några lektioner. Väldigt skönt med helg igen ialf. Imorgon blir power play cup med några tjejer i laget, från halv 9 till 1 på natten, det kan bli lite tufft, men kul. Sen på lördagen har ja inte bestämt, på söndag blir det b-lags match. De blir nog en bra helg trots allt. Nej, nu ska jag ner och hjälpa mamma med maten.

puss


stort hjärta till er.

onödig dag

Publicerad 2009-02-25 16:17:08 i Allmänt,

hejsan! även denna skoldagen var riktigt onödig. Hade no första timman i 2 timmar, okej den va riktigt kelig..men efter det har vi haft raster, kikat på teater och mer raster. Så på lunchen gick jag å jessica hem och lagade mat. Sen var det bara skytte kvar. Men ändå, en no lektion och en skytte lektion. Hade ju igentligen kunnat vara hemma, tss. Aja, nu har jag ialf städat hela övervåningen och mitt rum, dammat,dammsugat och gjort i ordning hela min garderob, för det behövdes verkligen. Sjukt mycket kläder man inte tänker på som man inte andvänder, men nu så ska det nog fixa sig. Senare ikväll blir det "fotbolls" möte, jag går ju inte i fotboll men har ju gjort och de är typ alla som går i mitt innebandy lag, aja hur som helst så ska dom prata om knä problem bla, det är därför jag ska dit å lyssna lite, det blir nog hur bra som helst. Nu ska jag nog ut å springa tror jag..

förresten, kanske ska till sälen v. 14 med isabell. Kan inte säga så mkt mer än att det kommer bli super mysigt och förbannat roligt.

och en sak till, grattis tim lilla vän, stor kille nu!
Puss

slappis dag

Publicerad 2009-02-24 15:31:09 i Allmänt,

heeej! skrev ingenting igår, hann verkligen inte på dagen och efter skolan mådde jag inge bra alls..men kan dra lite vad som hände ialf, först skolan då. Sen stressa mig hem och hämta pengar och kör lappar. Sprang allt vad jag hade till bussen, men nehe..då hade jag 10 kr för lite för att kunna åka in till stan. Så då tänkte jag om jag säger ; aja..får vell gå ut då, så kanske busschauffören hade sagt: nejnej 10 kr..det är lugnt. Men icke. Jag fick hoppa ut och det gick en buss till om 5 min, men hade ju fort inga pengar..men sen kom alexander, räddaren för dagen, haha! Men hade sjukt ont i magen när jag satt på bussen, får sådan jäkla stressmage. Tim mötte mig och vi gick till honom, brände en skiva som jag kunde träna till bla. Sen var det kör och direkt efter det tc med mamma. Hade fort sjukt ont i magen, och när jag kom hem kunde jag knappt gå..somnade på soffan med riskudden på magen, sen väckte pappa mig å hjälpte mig upp i trappan,kännde mig verkligen förlamad.  Det var igår. När jag vaknade imorse hade jag fort ont i magen, men inte lika mkt..men gick upp och åt frukost, råkade hälla ut all kaffe på bordet och maten, och så fanns det ingen laktosfrukost till mig heller. Pappa tyckte jag var en klant unge. Stack till skolan, hade "elevens"val och då har jag eng, plugga lite glosor bara. Eter det har vi bara haft rast och vikarie, alltså inte gjort något vettigt alls. Riktigt härligt faktiskt, vart på världens skratt humör idag också. Och wille har lagt ut en film på you tube när jag skrattar för att klassen tycker jag skrattar så jäkla roligt. Men jag tyckte det var mindre kul..buswille. Nu ska jag försöka fixa lite sommarjobb,sen ska jag träna innebandy.


Pusspuss

b-lags match

Publicerad 2009-02-22 18:51:28 i Allmänt,

hejsan! idag är jag väldigt tröttt..har kommit på att jag är det rätt ofta nu förtiden:Sde är inge bra! hur som helst, sov ganska länge idag eftersom att det är sista dagen på lovet. Imorgon börjar verkligen skolan igen, och det är jag inte så pepp över..men det är ialf bara 2 veckor kvar till klassresan till Branäs, man får ju tänka lite så :). Aja, jag hann inte göra så mkt mer än att gå upp och äta frukost innan Fredrik ringer å vill att jag ska vara med på B-lags matchen, och självklart ställde jag upp. Vi förlorade, och resultatet behöver jag inte ens ta..men vi var faktiskt duktiga ändå, dom var ju mkt mkt äldre också. Kom hem och var riktigt trött, gick till systers säng å skulle bara ligga där ett tag..men jag somnade som en stock, i 2 ½ timma..det e nog något mystiskt med jossans säng, för där somnar man alltid vare sig man ska sova eller inte, tss. Nu har mormor och morfar kommit. Ska ner och göra vofflor nu.


pusssss





jag saknar henne..

shopping dag!

Publicerad 2009-02-21 18:28:50 i Allmänt,

hejhej! kom nästan precis hem ifrån en shoppingdag på kungsmässan med kusin jennifer å sandra och mamma. Riktigt mysigt. Och jag var på riktigt shoppinghumör idag, det brukar jag faktiskt inte vara..inte på det viset ialf, nu tyckte jag det var kul å fara in och ut i alla affären, jag bruknar nämligen tröttna ganska fort annars..men idag var det som sagt riktigt roligt. Jag och Jennifer har skrattat en hel del, hon e härlig hon. Nu är jag ganska trött..borde igentligen träna, men det får bli 2 pass imorgon ist. Ikväll blir det kanske tjejerna?om inte.. ska jag bara ta det lugnt med familjen, kan va mysigt det också. Nu hade jag tänkt ladda upp lite bilder från idag, och även vad jag hittade för fint.


dagens köp: underkläder,3 tröjor,ett linne,en skinnjacka,ett par jeans och även ett par knästrumpor.












team johanna är bäst.

Publicerad 2009-02-20 23:44:26 i Allmänt,

hejsanhejsan! nu ska jag inte vara så negativ som ja var i det förra..fast det är ganska svårt att inte va de..spec idag, idag är det verkligen en johanna-bad day. Allt går bara så fel,vad ja än gör känns det som.  Men allt löser sig la till slut..eller? aja, isabell å lissan kom innan. Vi bakade kladdkaka och den blev helt misslyckad..de behövs en lisa för att kunna baka kladdkaka, så enkelt är det!! totte å jag körde hem lissan och åkte sedan till lokalen å körde tc, de gick riktigt bra idag :). Åkte hem, åt lite god mat, kika lite på tv med far å mor, sen skulle jag ut på promenad med isabelle. Men de blev inte så mkt promenad utan det blev en kortis promenad till henne ist. Gick hem, åh nu sitter jag här å pratar med världens bästa å sötaste johanna..inte vilken som helst, utan en Nilsson. Hon är verkligen super bra,hon gör en glad. Team johanna säger jag bara.  Imorgon blir det kungsmässan med jennifer,sandra och mamma. Det kan bli riktigt mysigt, det behövs verkligen nya kläder i min garderob..


i don´t know anymore..i´m sorry [v]

hannis är trött..

Publicerad 2009-02-20 13:53:23 i Allmänt,

it´s always something in the way...



hejhej. Idag är jag på allmänt dåligt humör..är så trött på allt just nu! menmen, idag är det negativa-johanna dagen..imorgon är den nog över! hur som helst, är "hundvakt" dvs att man ska gå ut minst 7 ggr på en halvtimma med blixten och att man ska leka med han, annars blir han galen.Han rymmer så att man måste springa ut i snön å försöka få tag i honom..och det är inte det enklaste, för han tycker säkert det är skit kul när jag blir sur åh irriterad på honom, fast jag tycker det är mindre kul. Men jag gillar blixten,fast att han är dum å jobbig ibland (A). Nu har han ialf somnat, så då kan man sitta här en liten stund. Idag händer det nog inte så mkt för min del, lisette och isabell kommer nog å hälsar på mig snart, sen kanske jag ska träna lite? ah, det borde jag göra.. men vad som händer ikväll vet jag inte än, de löser sig alltid. Nu vaknade han..dags att gå ut.



här kommer bilder från igår när jag, amanda och totte åkte 4-hjuling och snowracer bakom, så sjukt roligt.












tack för igår, riktigt mysig å roligt. Nu får det inte ta så lång tid till nästa gång. <3

torsdag

Publicerad 2009-02-19 10:38:47 i Allmänt,

heejsan! idag gick jag upp väldigt tidigt för att heta johanna grimbeck..det blev kl 8, för att mamma skulle jobba å då fick jag ta hand om blixten, men kanske va bra för mig å gå upp lite tidigare också. Idag hade jag tänkt köra ute, i några timmar..men här har kommit riktigt mkt snö under natten och det är riktigt halt, så jag skippar nog det. Ist för cykla ute, blir det att jag strax åker in till klubblokalen i stan och kör lite tc. Efter träningen ska jag träffa Amanda på stan, vi ska nog bara kika lite å ta en fika, för vi kom på att vi inte hade så mkt pengar (A)! sen åker vi hem hit till mig. Får se va vi hittar på för något, men de löser sig alltid, vi har ju inte precis problem med att va tysta ialf ;).

nu måste jag packa å gå till bussen..skriver senare ikväll igen!

pusspuss




jag blir så trött ;Pw

dags att åka hem igen

Publicerad 2009-02-18 14:11:06 i Allmänt,

hejhej! sitter just nu helt själv hos tobias, han tränar nämligen. Skrev ingenting igår, men kan säga lite kortfattat va som hände under dagen. Sov länge, gick sedan ner till lokalen å pratade med matthias en hel del, sen gick jag hem och träffade johanna, hon är allt för söt. Gick sedan och tränade tc medan alla andra cyklister var ute å körde. Senare på kvällen gick jag tiil Anna en sväng med elin å johanna och åt lite mat, aldrig mer empoli, eller vad va det vi sa?haha! drog sedan till tobias igen, kikade lite på oth å så..! Idag har jag inte gjort så mkt mer än att gå upp, diskat å kört tc. Åker här ifrån vid kvart i 4a till Skövde, åh där med tåget till gbg å sedan vbg. Vad som händer resten av lovet vet ja faktiskt inte riktigt mer än att jag ska vara med Amanda imorgon, gå på stan, fika lite å sedan åka hem till mig. Det blir nog kanon bra! nu ska jag packa det sista.. hörs kanske mer ikväll!


puss

måndag

Publicerad 2009-02-16 18:44:23 i Allmänt,

hääj! skrev inget igår, hade fullt upp med annat än att sitta vid datan, som tex: att åka till mormor å gå lång promenad med blixten i de fin fina vädret, riktigt härligt! sen åkte vi hem, jag fixade i ordning lite på rummet och hann packa lite innan jag drog å solade. När vi kom hem va de inte så mkt tid kvar innan vi skulle åka till Skara. Det var gårdagen det, sjukt fort gick dagen, den bara försvann..! hur som helst, nu sitter jag i storasysters lägenhet och bara tar de lugnt, är riktigt trött..men varför vet jag inte. Även denna dagen har gått sjukt fort, har inte gjort något vettigt alls, sovit riktigt länge, vart nere i lokalen ett bra tag å snackat med wengan å även emmax2, sen bara tagit det lugnt, men det är ju lov så antar att man får vara så här trött å slapp då! nu ska jag bli lite social å kanske hjälpa jossan lite? längtar tills imorgon, för då ska ja träffa Johanna Nilsson igen, mys!


pusspuss




helt slut!

Publicerad 2009-02-14 19:06:00 i Allmänt,

nemen hej! just nu sitter jag i sängen med erik å jennifer, är så trött så det inte är sant..tränat med jossan å totte idag, blev distans pass, åh jag e helt slut i kropp å ben just nu, får helt enkelt bli lite mer träning för min del känner jag, haha! aja, imorse så kom en fotograf å en reporter från tvååkersbladet åh skulle prata å ta kort på alla oss, sjukt kallt å stå i kortbyxor i typ -3 men man fick helt enkelt stå ut, får la se om det blir bra eller inte när tidningen kommer ut. Alla <3 dag äre ju idag, pappas födelsedag faktisk,haft lite mys dag med familjen å så :). Skulle gärna vart med min pojk ist för att sitta i sängen just nu, men ska nog åka till skara imorgon så som det ser ut nu ialf!  men nu ska jag göra mig i ordning åh dra till nattis där alla flickor är.

puss






fredag = lov

Publicerad 2009-02-14 00:38:05 i Allmänt,

uuunderbart med lov, de behövdes verkligen nu! denna veckan va hemskl..menmen, skolan idag var kelig, sjukt ont i magen hela dagen, då blir inge roligt..tänkte gå hem, men bestämde mig för att gå hela dagen ialf. Drog hem å åt, sen stack jag ut å träna lite cykel,gick faktiskt riktigt bra. Gick in i duschen när jag kom hem, sen gjorde jag mig iordning åh stack till kim..inga kommenatarer om kvällen, har vart med om bättre ialf..nu ska jag sbart lägga mig, åh gå ner till pappa å säga grattis, för han fyller år nu på alla <3 dag, klcokan är ju nämligen mer än 12..tss!

men vi hörs senare ;)
pusss från mig

torsdag

Publicerad 2009-02-12 21:40:46 i Allmänt,

hej! skrev inget igår, hann inte, och var för trött..men jag gjorde inte så mkt mer än skolan,körde tc å pluggade som attan!!
idaaag, så va de först skolan, biologi provet gick nog väldigt bra för en gåns skull..aja, drog hem, gjorde mig i ordning åh tog bussen in till stan, där jessica å tim mötte mig! vi kikade lite i affären, sen stack ja å kakka å åt kinamat utan tim, han blev sur..men gott va det :)! sen gick vi å drack chai latte, sen fick tim hjälpa mig köpa kläder, det blev en kjol tillslut. Sen åkte vi hem. Nu ska ja plugga och sen lägga mig tidigt.


puss

tisdag

Publicerad 2009-02-10 19:49:06 i Allmänt,

heey! jag är jätte trött..blir nog att lägga sig ganska tidigt idag, hii!  skolan va faktiskt rolig idag,jag å kakka har iof alltid roligt, men idag var de lite extra! gick hem, pluggade och stack på träning, å medans jag var i duschen fanns det en viss omogen isabell som va dum, men varför det tar vi en annan dag,haha! drog hem, ut med blixten,och nu blir de plugga franska och biologi, något som jag inte är så pigg på att göra, men jaja!

puss

måndag

Publicerad 2009-02-09 21:53:56 i Allmänt,

hejhej! Idag har det vart en ganska härlig dag faktiskt, skolan gick ganska slappt spec gympan å no:n, det var lätt roligast på hela dagen. Efter skolan kom beccis hit med after eight kladdkaka,den va inte dum..efter det åkte vi in till stan, drack en chai latte åh drog till kören, blir antagligen skivkontrakt, så sjukt kul kommer det bli! efter kören åkte jag hem och pluggade, åh nu blir det duschen och sen sova, jag är jätte trött.. denna veckan kommer bli den jobbigaste på länge, vill ha lov nu, fast har inga planer vad som händer på lovet än, kanske en mys dag med Amanda, det var längesen, vi får se :)!



puss



så trött..

Publicerad 2009-02-08 20:47:52 i Allmänt,

nemen hej! just nu sitter jag hos min kusin, erik fyller nämligen år idag.  Nyss sjungt lite singstar å nu är det guitar hero dags,och jag är verkligen sämst på det, jag trcyker på fel knappar hela tiden..klarar knappt easy, men det känns bra..spec nu när jennifer står bredvid och kör på hard å är hur duktig som helst, då känner man sig riktigt bra! Aja, så är det, får helt enkelt träna lite mer på det..! Idag vaknade jag upp i stugan bredvid linnéa och isabelle, sjukt trötta eftersom att vi inte somnade förrän halv 5 i morse, vi hade mycket och prata om helt enkelt. Men vi har haft sjukt mysigt alla 8 flickorna. Efter frukosten städade vi, sen åkte vi hem. Jag var så sjukt trött när jag kom hem, så jag hann inte göra så mkt mer än att packa upp, sen somnade jag bredvid blixten på golvet, mys.Sen drog jag på innebandy träning! imorgon början skolan igen, och det kommer vara den jobbigaste veckan på länge...men snart är det ju lov, skönt det! nu ska jag vara lite social och försöka slå jossan på easy.

förresten, erik tyckte om tröjan tobias (: !

puss

mys ikväll

Publicerad 2009-02-07 14:50:34 i Allmänt,

heeej! Igår var det mys med isabell, vi satt mest å bara snackade och tog de lugnt, gick även lååång promenad med blixten, duktiga som vi är! Idag gick jag upp jätte tidigt..ingen sovmorgon idag heller alltså..pga av att en från tvååkers bladet skulle komma å intervjua mig om cyklingen m.m, själv så tyckte jag det var ganska pinsamt i början..jag visste inte riktigt vad jag skulle säga för han ställde lite konstiga frågor i början, men sen blev de bättre frågor å bättre svar.Han skulle även ta bilder på mig jossan och totte, men eftersom dom inte är hemma så det skulle bli på måndag. Sen tog jag på mig cykelkläder och stack ut med mats, sjukt stark och jag va trött i bena åh kännde av mina knän idag,måste ha mina inlägg, fast dom är ju i skara, så jag får ju skylla mig själv lite, fast det gick ganska bra ändå sen blev det lite styrka åh sedan in i duschen och sen åka till stugan med mamma för att städa. Ikväll blir det att alla 8 flickorna ska komma till mig i stugan, laga mat å bara ha det hur mysigt som helst,längesen nu!


Men nu ska jag gå ner till blixten åh mysa lite!
puss






fredag,äntligen!

Publicerad 2009-02-06 17:26:26 i Allmänt,

heey! idag skulle jag igentligen haft sovmorgon till kvar över 10, men jag skulle till doktorn och ta prover..
jag har alltid så ont i magen nu förtiden, så jag har trott att jag var laktosintolerant, så jag har testat att dricka laktos mjölk och även andra produkter, och det har faktiskt hjälpt. Så vi fick en tid hos läkaren idag, ån när vi kom dit sa dom att man inte kunde ta prover för just laktos, bara för gluten..för man märker själv om man är laktosintolerant eller inte, man ska göra så som jag gjort, laktosprodukter i en vecka, vanlig mjölk i en osv..så antagligen är jag laktosintolerant..men dom tog ändå gluten prover och mina blodvärden! sen var det vanlig skoldag som vanligt, trött som attan har jag vart hela dagen. När jag kom hem cyklade jag tc en stund, sen stack jag ut å sprang en runda. Nu har jag precis duschat, sen fick jag även duscha lilla blixten, han var faktiskt riktigt duktig, men nu är han hel crazy! Ikväll står det hundvakt överst på listan, åh så kommer isabell hit, vi ska antagligen laga mat å kika film å ha allmänt mysigt.

imorgon kommer det en snubbe från tvååkers bladet  tidigt som attan som ska intervjua mig om min cykling..vet inte vad han har i kikaren, men det lär jag ju märka imorgon!



hundvakt idag!

torsdag

Publicerad 2009-02-05 16:04:18 i Allmänt,

hejsan! nationella idag ju, tror det gick hyffsat bra, blev klar 3 min innan man skulle lämna in,puuh! sen nästan direkt efter blev det som vanligt..so med molund, har ju vart med om roligare. Sen mat åh no å molund igen, så dagen har gått ganska fort, skönt det! Nu gör jag inte alls mkt, borde igentligen träna..men har ju mina cykelskor i skara,smart som jag är glömde jag ju dom där..men totte ska upp nu idag,så han får ta med dom hem på söndag. Tänkte ut å springa..får la se hur det blir med det, har ont i benen idag ialf, åh min vänstra axel å nacken sen innebandyn, snyggaste vurpan gjorde jag å lisa. aja, snart blir det möte med klassen, om resan till branäs, sen en massa mys med kakka å becca, laga mat å lite så!


men ni  får ha de så bra som isabelle alltid säger.
puss





för er som inte sett mig i lugg..
för er som inte sett mig i lugg !

tro det eller ej, men jag har skaffat blogg!

Publicerad 2009-02-04 20:51:27 i Allmänt,

Nu har johanna nilsson fått mig skaffa blogg..frågan är hur det kommer gå? det lär vi ju se.
Men de är hon som hjälp mig,åh de behövdes..fattar ju i princip ingenting?..men de kanske jag lär mig..haha, johanna är allt för söt.  Hur som helst, vad har jag gjort idag? först skolan, ganska snabbt faktiskt..sen gick jag hem, efter en stund kom erik å coffe som skulle hjälpa mig med en sak å ladda hem, men de gick inge vidare..sen stack jag ut å sprang en runda, gick riktigt bra å springa för en gång skull, inge ont i knäna ialf!
Imorgon är det nationella prov..uppsats i sv i 3 h å 20 min, jag längtar inte..hoppas de går bra!

åh förresten..snö utanför huset nu? lite sent kanske? åh, jag blir så trött..vill utomlands..som vissa pojkar ska imorgon,inte avis, nejnej inte alls!


nej, nu ska jag försöka fixa lite, städa åh plugga lite..

puss

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela