johannanataliegrimbeck

<3

Publicerad 2012-07-31 23:27:00 i

You are the strength That keeps me walking You are the hope That keeps me trusting You are the light to my soul You are my purpose You're everything Cause You're all I want You're all I need You're everything, everything You're all I want You're all I need You're everything, everything You're all I want You're all I need You're everything, everything You're all I want You're all I need Everything, everything

31 Juli

Publicerad 2012-07-31 23:08:12 i

Sjukt jobbig träning men riktigt rolig! Sprang en slingax2, idiotenx2, dragkamp,fys övningar x flera, lite av de vi höll på med. Full fart! Jag ser fram emot innebandy säsongen. Ska bli kul att få klubban i handen igen efter detta långa uppehåll. Och få lag känslan igen, och framförallt att komma igång med träningen på riktigt! Har på kvällen varit hos Sanna,sjöng ihop oss till lördag. Hurjeda mig hur ska detta gå?! Har haft huvudvärk sen jag och Johanna var på kungsmässan, blev inte bättre under eller efter träningen heller så tänkte proppa i mig tabletter nu och en kopp kaffe så hoppas jag att jag kan somna gott. Sov sött :)

Mys dag

Publicerad 2012-07-31 18:23:06 i

Hemma igen! Var så mysigt att få prata och träffa Johanna igen, välbehövligt! Och de bästa av allt, troligtvis ses vi redan på fredag! Jag hittade en tröja, och en jacka. Alltid något!

Åska och blixtrar

Publicerad 2012-07-30 23:56:09 i

Blev ingen utgång, vilket jag hade sett fram emot. Men nä.. Fick jobba över också, sånt som händer. Ikväll va de mycket att göra. MEN NU HAR JAG JOBBAT SJU DAGAR I RAD OCH IMORGON ÄR JAG LEDIG! Ska då träffa min efterlängtade Johanna. Antingen åker vi till kungsmässan eller Göteborg, vi får se. Ska bli riktigt mysigt iaf. Här åskar och blixtrar just nu, och om de är något jag tycker är otäckt så är de det. Förutom ormar med. Åska kan däremot vara mysigt ifall man har någon att krypa tätt intill vid. Vilket jag faktiskt har nu, han är också rädd. Och namnet är Blixten! Men han är mysig blixt till skillnad från de som är utanför. Vi ska försöka sova nu iaf. En bättre blixt går inte att hitta.

30 Juli

Publicerad 2012-07-30 13:08:42 i

Sista dagen på jobbet efter min långa vecka, åh vad de ska bli skönt att vara ledig imorgon! Har sprungit en runda med Blixten, ligger nu i sängen ny duschad och känner att här hade jag kunnat ligga en stund till, fast de går inte med tanke på att om 10 min ska jag sitta i bilen men jag ligger med handduken på mig än,så har jag lite bråttom faktiskt. Har inte heller bestämt mig om det blid utgång i kväll eller inte. De återstår att se! Kan mycket väl bli så..

28 Juli

Publicerad 2012-07-28 23:51:21 i

En till arbetsdag avklarad, check! Endast 2 kvar innan jag får min lediga dag efter sju dagars jobb, vilket ska bli så skönt. Var hos Sanna en stund efter jobbet. De är nämligen såhär att på lördag, ja då ska vi sjunga på ett bröllop som ska vara på stranden. Hur mysigt?! Åh vill med gifta mig på stranden. Nä nu drömmer jag för mkt. Men så är de, vi ska sjunga Kärleksvisan tillsammans och de är en på mitt jobb som ska gifta sig och som frågade om jag kunde ställa upp! Så vi pratade mest om hur vi skulle lägga upp de.. Nu är jag galet trött och jag börjar jobba kl 7 imorgon, dvs att om 7 timmar ska jag upp igen och väcka mina patienter som jag precis bäddat ner. Så nu ska jag vända mig om, hålla om blixten som nu för tiden sover hos mig?! De är mysigt men han tar ganska mkt plats.. Natti från mig. Pigg å gla på jobbet.

27 Juli

Publicerad 2012-07-28 02:09:02 i

Efter jobbet åkte jag hem till min kära vän i Sörse. Glass och Hamilton blev kvällssysslorna. Sjukt god glass också, magisk! Ny smak nämligen, ni måste testa den! Somnade i den stora sängen innan det var dags att kliva upp igen för att hämta hem Jossan och Lina från krogen. Nu är klockan 8 min över 2 och jag ska äntligen krypa ner i min säng för att sova.

Trött tjej

Publicerad 2012-07-27 00:00:17 i

Skönt stund på stranden innan idag, jag älskar vädret! Dock ska de bara vara fint imorgon också, sen till helgen blir de skit väder. Bra kväll på jobbet också, härligt! Avslutade dagen med att prata med min pojke. Vill att han ska komma hem nu med en gång.. Men de är 15 långa dagar kvar, ååh :(

 

26 Juli

Publicerad 2012-07-26 10:23:17 i

Har sovit sådär och morgonen har varit lika dålig den. Dagen kan ju bara bli bättre om man säger så. Strul hit å dit hela tidn. Ska åka ner till stranden nu innan jobbet. Skönt! Ha en fin dag alla.

Vilken dag !

Publicerad 2012-07-25 23:23:37 i

Ännu en arbetsdag avklarad, 5 kvar! Det var så skönt på stranden idag, men kunde tyvärr inte ligga kvar hur mycket jag än ville. SÅ äckligt varmt på jobbet så jag trodde jag skulle svimma flera gånger. Usch och fy! Men inte klaga på vädret, nähe då! Relativt lugn kväll iaf,skönt de. Imorgon har jag också kvällspass, fre och lör också.. surt för helgen är förstörd pga de! Men men. Har fått ett jätte roligt erbjudande idag iaf, men vill inte skriva förrän jag vet till 100 %.. Nu ska de sovas för fullt här i min lilla säng.

25 Juli

Publicerad 2012-07-25 10:06:31 i

Helt sjukt vad de är varmt idag. 23 grader i skuggan halv tio i morse. Och varmare blir de.. Har precis gått och sprungit munkis med mamma. Det kändes i baksida lår om man säger så efter igår. Men känner mig fortfarande inte 100 i kroppen.. Nu ska jag iväg till stranden, men de blir runt 2 timmar bara med tanke på att jag börjar jobba kl 14. För de är ju inte instängt inne på ett sjukhus när de är så fint väder, inte då.. Hoppas ni får en fin dag i det härliga vädret! Bild från förra veckan när jag och lillebror X2 solade här hemma!

Hunden med stil, eller?

Publicerad 2012-07-24 23:34:18 i

Är de inte en lång kille som tar mycket plats så är de en hund. Jag måste nog köpa större säng helt enkelt, de här går ju inte..

Sov sött

Publicerad 2012-07-24 23:05:46 i

Alltid lika gott och trevligt att äta borta på 4an. Åkte aldrig in till stan, orkade helt enkelt inte. Hoppas jag hinner träffa tösen imorgon innan jag börjar jobba kl 2 istället! Imorgon skulle jag egentligen vara ledig med tanke på att jag skulle jobbat i måndags när jag var på sm, men ändrade tiden så jobbar imorgon istället vilket nu känns lite surt med tanke på vilket väder de ska vara imorgon, men man kan inte få allt, så är de ju! Jag hoppas jag hinner va på stranden en stund innan jobbet iaf, vi får se! Känner mig fortfarande lite konstig som jag gjorde efter jobbet så nu har jag och Blixten krupit ner i sängen för att sova. Konstigt. Hoppas de är helt borta imorgon! Sov sött. Bild från mig och Kimberly tidigare idag. Mys tjejen :)

24 Juli

Publicerad 2012-07-24 20:57:18 i

Upp tidig som sagt för att jobba. Dagen gick fort vilket va väldigt skönt! "Bara" sex dagar kvar nu.. Direkt efter jobbet åkte jag till mamma som passade Kimberly över dagen, myste lite med lill tjejen! Gossi. När jag och mamma väl kommit hem åkte vi och pappa till stranden. Blev inte en lång stund, runt 1,5 timme kanske. Mådde konstigt efter jobbet men kändes bättre efter vi varit där. Somnade en stund vid havet, inte fel. Efter vi kommit hem var de bara att klä om till träningskläder. Försäsongen till innebandyn har nämligen börjat, de har varit två träningar innan men då har jag jobbat kväll så har inte kunnat vara med. Men ikväll så! Sjukt jobbigt men känns så jäkla skönt nu i efterhand, men där i slutet ville jag bara kräkas! Efter intervallerna i backen så var benen som spaghetti. Men som sagt, grymt skönt nu!! Har precis duschat, ska åka iväg till fyran nu och äta mat hos Anna och Bosse. Därefter kanske jag åker in till stan och hälsar på lite trevligt folk, får se om jag orkar! 4 bilder från idag på stranden.

23 Juli

Publicerad 2012-07-23 23:09:20 i

Ligger nu i min säng igen efter två mysiga dagar i Göteborg. Gårdagens höjdpunkt var framförallt att få krama om gumman. Min finaste Jenny Rissveds. Du är ju bara bäst!! Sen träffade jag massa andra godingar som Johanna, Erika osv. Så himla längesen så de är ju tragiskt. Men de va så kul att få träffa er igen! Somnade i Thyrstedts husbil, sov som en stock. Imorse så körde Lill Erik, han hade tyvärr oturen på sin sida idag, han låg två men efter en krasch hamnade han på 4e plats och kom tyvärr inte ikapp. Men bäst är du ändå! Hela dagen har gått åt av att hejja för fullt i skogen. Med fina cykel vänner! De va liksom som förr i tiden. Förutom att jag stod vid sidan om banden, istället för att köra på insidan. Men jag är glad att jag var där och fick upplev ännu ett SM. Nu är jag jätte trött. Upp 05.30 känns sådär lockande. Att jobba 7 dagar i rad känns heller inte speciellt lovande men let's go. Låt veckan gå fort som sjutton!

22 Juli

Publicerad 2012-07-22 09:45:42 i

Nu åker jag bil mot Göteborg där MTB SM ska anordnas. Ska bli sååå kul att få krama om gumman, äntligen! Idag kör junior och elit och inatt sover jag i husbilen så åker jag imorgon efter att kusin Erik och Robin kört. Jag är väldigt trött men de ska la gå över! Igår var jag och mina 4 fina tjejer servitriser på Frida och Joakims 50 års fest. Eftersom de fyllt 25 år båda två så blir de 50, fyndigt! Det var 85 gäster. Vi stod i baren, fixade med maten, plockade i ordning mm och det var full rulle hela kvällen!! Det var en lyckad kväll helt enkelt! Nu ska jag vara lite social är i bilen med Sandra och Jennifer. Ha en bra söndag :)

"50" års fest!

Publicerad 2012-07-22 01:09:24 i

Riktig bra kväll. Men jag är så trött och ska upp tidigt för att åka mot Göteborg så berättar om kvällen imorgon ist. 2 tråkiga bilder från ikväll. Men maten va gudomlig ;)

21 Juli

Publicerad 2012-07-21 11:48:55 i

Precis gått en lång PW med mamma! Nu blir de stranden med mamma och mormor.

Trötta

Publicerad 2012-07-20 18:23:53 i

Nu ligger jag och Robin i soffan efter en stund på stan, vi är lite trötta! Hittade två klänningar och två tröjor, inte fel med lite nytt! Ikväll ska vi äta massa gott, räkor,lax,grillad makrill mm, mums. Ha en bra fredagskväll :)

20 Juli

Publicerad 2012-07-20 11:26:54 i

Tog på min träningskläderna när jag klev ur sängen! Mamma och Karin skulle gå Ängarundan åt det ena hållet, jag tog de andra men sprang. Blev runt 7 km och när jag mötte upp dem så gick jag samma 7 km hem tillsammans med dem. Vi åt en god frukost när vi kom hem. Nu ska de vuxna till vår stuga och skog, jag och Robin intar positionen i solstolarna! Äntligen blå himmel och sol, på min lediga dag, underbart!

19 Juli

Publicerad 2012-07-19 12:50:09 i

Sovit riktigt skönt inatt - äntligen! Har ätit en god frukost tillsammans med mamma,pappa och Karin. Har myst med Blixten och snart ska jag fixa i ordning en tråkig matlåda till kvällsmat. Jobb 14.00-21.30 idag, äntligen jobbar jag till halv, de gör så mycket! Sista passet ikväll, sen är jag ledig fram till måndag. GOTT! Har planerat helgen och den kommer bli riktigt bra.

Mys

Publicerad 2012-07-19 00:04:39 i

Det gick fort på jobbet idag, trots att jag var så fruktansvärt trött så gick de bra! Somnade i solen 45 minuter när jag kom hem, inte fel. Fast hade inte varit fel att ligga där en hel dag.. (när de nu blir?!) Kvällen har spenderats i Lindberga hos familjen Nilsson tillsammans med oss och familjen Thyrstedt. Vi har ätit jätte gott och badat jacuzzi, en perfekt onsdag helt enkelt. Men nu är jag så trött så vet knappt vad jag heter. Dags att sova! Imorgon väntas kvällspass, hoppas innerligt att jag kan sova inatt. Annars får jag väl ha nån "powernap" innan jag börjar jobba imorgon. Soc gott! 2 bilder från kvällen:

18 Juni

Publicerad 2012-07-18 06:18:39 i

Har sovit riktig dåligt inatt. Jag förstår inte varför jobbet följer med mig hem på natten också? Jag blir ju helt knäpp, eller är antar jag med tanke på att jag håller på som jag gör. Blir nästan rädd för mig själv när jag tänker tillbaka vad jag trott jag gjort inatt, sen vaknar jag till och tänker ge dig, du är hemma i DIN säng! Men nä, samma visa en timma senare. Fattar ingenting! Hur som helst, ska åka till sjukis nu. 7.00-16.00 ska de jobbas idag! Ikväll blir det troligtvis jacuzzi, god mat och trevligt sällskap :)

sov gott

Publicerad 2012-07-17 22:22:20 i

Ännu ett arbetspass avklarat. Jag är trött och har nu krupit ner i sängen. Känns konstigt när man lägger patienterna och sen är de en själv som ska väcka dem igen. Tänk om någon kunde bädda ner mig varje kväll och väcka mig varje morgon, de hade vart något! Upp 05.30 med andra ord. Sådär sugen på de känner jag. Imorgon kommer våra efterlängtade kolmårdstroll hit! Ska bli super mysigt. Natti ( någon som gärna får bädda om mig och väcka mig varje dag och kväll skulle va den här godingen,då hade jag vart gladast)

Tungt

Publicerad 2012-07-16 23:00:21 i

Riktigt tungt på jobbet idag, nu är jag helt slut! Dags att sova med andra ord! Imorgon blir det också kvälls jobb, vad som händer på dagen återstår att se! God natt

16 Juli

Publicerad 2012-07-16 13:23:08 i

Hade en sjuk dröm inatt, hade svårt att sova! Gick upp vid 10, åt frukost och sen gjorde jag något jag inte gjort på jätte länge - tog på mig cykelkläder! Det blåste så ute så jag tog mtbn. Cyklade i höråsen som jag alltid gjorde förr. Backintervaller,5 varv på slingan osv, som förr liksom. Kändes konstig att sitta på "cyklen" men samtidigt väldigt kul! Nu ska jag åka iväg till mitt jobb. 14-22 står på schemat idag!

Amerikansk restaurang

Publicerad 2012-07-15 23:05:00 i

Vi åkte till en Amerikansk restaurang som ligger i Älvsered. Där bodde Eva och Allan förr, mycket minnen därifrån. Men de är en bit att åka så de blir aldrig av att man är där, och jag hade heller aldrig ätit på denna restaurangen heller. Men de va riktigt gott och vi alla var skapligt mätta när vi satt oss i bilen. Jag,mamma å pappa stannade på kyrkogården. Tände ett ljus för vår älskade Eva och Allan. Alltid älskade och alltid saknade. Nu ska jag sova.

.

Publicerad 2012-07-15 15:58:31 i

Nu är vi hemma igen! Det var en mysig vandringsled vi gick! Vi stannade även lite på Ästad och kollade. Det är så himla fint där! Massvis med träkar,tropisk bastu,vanlig och en underjords bastu. Riktigt fräckt! Dumt att man inte är där oftare när de är så nära.. Men i vinter vet jag vem jag ska släpa dit :) Nu kollar vi cykel. Ska snart göra mig i ordning för vi ska vara med på en överraskning med Annsofie o company.

15 Juli

Publicerad 2012-07-15 13:09:43 i

Sov länge idag, de var de skönaste på länge och väldigt välbehövligt! Idag fyller Annsofie år. Så nu ska vi ut och vandra och ha de mysigt på hennes dag!

14 Juli

Publicerad 2012-07-15 00:53:57 i

Vilken kväll de var igår. Hurjeda mig! Hade sjukt kul, tillsammans med mina fina vänner. Ni är underbara! Inte jätte pigg när jag vakande precis, men de var de värt om man tänker efter! Det blev en lång dusch innan frukost. Från att egentligen inte orka gå upp ifrån sängen till att helt plötsligt bara ha 30 min på sig att göra sig i ordning för att möta upp Mikkis för att kolla på lägenhet! Blev skapligt stressigt,kände mig som ett litet vrak men va tusan! Jag hann och jag fick gjort det jag lovat min kära vän, de var de som räknades. Vi låg och pratade i sängen jag å Mikki en stund innan jag åkte hemåt, mysigt och jag tycker om dig så. Lämnar dig aldrig! Väl hemma så skulle jag sova en stund, men mormor kom så de rök. Men att spendera lite extra tid med mormor är faktiskt bättre än att sova! Haft lite kalas här hemma ikväll. Fått fina presenter och är hel nöjd med denna födelsedags helg som varit! Nu är jag jätte trött, imorgon blir de SOVmorgon - ledig! God natt! Jag och min käraste kusin.

Fina vänner

Publicerad 2012-07-13 15:34:54 i Allmänt,

Bara mamma hemma imorse. Pappa och Jossan jobbade. Jag låg i sängen en stund och undrade ifall hon skulle komma upp eller inte.. men känner efter ett tag att nej jag går ner!
Men när jag väl är uppe så möts vi i trappan, jag säger då " såg dig inte " sprang och hoppade i sängen igen, la mig under täcket, mamma kommer och sjunger själv och jag sträcker på mig som jag sovit till dess, haha som vi skrattade!
 
Vi åt frukost, började städa lite innan vi gick en lång promenad!
När vi nästan var hemma så ringde Elin och frågade var jag var någonstans, sa att vi var på väg hem ifrån vår runda. Hon önskade mig en bra födelsedag ikväll osv, hon och Lisa kan nämligen inte komma. Och vi hoppades båda två att vi ses ute iaf!
Jag och mamma går hemåt, när jag kommer till huset ser jag en cykel utanför och funderar vad den kommer ifrån..
Går lite längre fram och ja vem sitter inte på trappan om inte Elin och Lisa - med en tårta i handen som det bakat själva. Hur underbara?! älskade ni!
 
Vi gick in, åt den fantastiska tårtan och pratade en stund innan jag fick åka och handla allt som behövs till kvällen!
 
Ska städa i ordning övervåningen nu, musiken är på högsta volym och jag börjar bli laddad inför kvällen!
Det kommer bli svårt att slå förra årets födelsedag, för det är en av de bästa kvällar jag haft i hela mitt liv.
Men vi gör ett tappert försök, återstår att se om vi lyckas!
 
Här är mina söta vänner på min trappa, med tårta och allt!
 

13 Juli

Publicerad 2012-07-13 09:34:07 i

Idag är de viss en persons födelsedag. För 19 är ju en rolig ålder, äsch kvällen kommer troligtvis bli grym :) Hur som helst, lite om gårdagen. De var en jobbig dag på jobbet igår,fast med världens bästa personal så löste sig allt! Kollade lite cykel när jag kom hem. Fast hann inte kolla så mycket innan jag skulle göra mig i ordning inför kvällen. Jag var nämligen på Melissa Horn igår kväll på Majas tillsammans med mina fina vänner Linnea, Elin och Jerry! Jag älskar hennes låtar, ibland känns de som att jag skulle ha kunnat skriva hennes texter för de stämmer in så bra ifrån mina erfarenheter och mitt liv. Hon är så otroligt grym och jag har njutit varje sekund av att se henne sjunga live ikväll. Kunde inte avslutat min dag bättre som 18 åring! Nu ska de fixas en massa innan kvällen! Jag ska fira med mina närmsta vänner, kan inte bli annat än bra då :)

11 Juli

Publicerad 2012-07-11 13:24:53 i Allmänt,

Det var så otroligt skönt att få krama om dig igår igen, älskade Mikkis. Världens starkaste tjej!
När jag väl hade kommit hem igen efter allt så var jag så trött och matt så jag visste knappt vad jag hette.
La mig i soffan en stund, somnade en kortis innan jag hade ställt klockan på att gå upp eftersom jag skulle på kalas hos Madde.
Men när jag väl gjort mig i ordning och skulle åka iväg kände jag bara att nä, jag orkar inte det idag. Jag prkade ingenting. Helt matt.
 
Jag åkte iväg och köpte thai mat till mig,mamma och pappa. Kollade lite på tv sen gick jag och la mig.
Sovit som en stock inatt. Hade ställt klockan på 10 men när jag väl hade stängt av det och skulle " bara " blunda lite till, ja då försov jag mig ganska rejält!
 
Men jag har hunnit med det jag skulle ändå.
Har sprungit munkis med Blixten, benen har fortfarande ont sen i lördags. Aldrig haft sådan träningsvärk i hela mitt liv!!
Nu har jag duschat ,fixat matlåda så nu ska jag bara ta mig mina kläder för att sedan åka in till jobbet.
14-22 jobbar jag idag/ikväll!
 
Ha en bra dag och kväll :)
 
En trött och väldigt seriös tjej efter dagens träning ;)

9 Juli

Publicerad 2012-07-09 23:19:33 i Allmänt,

Vilken dag.
 
Började med att gå upp halv sex. Gjorde mig i ordning, fixade matlåda och fick sedan köra in till stan.
Började sju. Jag var trött för inte sovit så jätte bra inatt..(heller)..
 
Jobbade tillsammans med Linnea idag. Första gången! Som vi längtat, haha.
Vi hade mycket att göra idag, fanns och göra om man säger så.
Klockan närmade sig fyra, snart skulle vi gå hem. Längtade till en dusch och min säng!
Men jag slutade aldrig fyra, utan jag slutade tio istället.
Det var kaos på avdelningen, för lite folk osv. Jag ställde då upp.. dvs att jag jobbar från sju till 10 idag. Femton timmar!
 
Behöver jag säga hur trött jag är nu? troligtvis inte.
 
Imorgon är jag iaf ledig. Men det blir inte en lugn och fin dag imorgon heller. Utan det kommer bli en riktigt jobbig dag.
Men tillsammans är vi starka. Älskade M!
 
Precis pratat med min pojke som befinner sig alldeles för många mil ifrån mig, inte okej..eller jo, fast ändå inte.
 
Nu ska jag sova..
Natti!
 
En bild från våran mysiga kväll igår. Love u!

8 Juli

Publicerad 2012-07-08 23:25:20 i Allmänt,

Inte sovit många timmar inatt. Drömt för mycket.. när ska de försvinna.

Haft en super mysig kväll med Elin, min bror och en massa vänner till oss!
Men tar de imorgon.

Nu måste jag sova. Upp 05.30 igen..
Tänkte få ihop lite mer sömn inatt, hoppas de går.

7 Juli

Publicerad 2012-07-07 23:45:07 i Allmänt,

Ligger nu i min säng och borstar tänderna. Jag är med andra ord vaken. Jag borde somnat för längesen. Men det blir inte alltid som man tänkt sig..
 
Det var lite tungt att gå upp kl 05.30. Nu när jag bara jobbat kväll på sistone så blir de ju lite knasigt. Men, dagen var otroligt lugn. Bara lite kaotiskt på morgonen, sen så var det lugnt som attan!
Fick därför sluta tidigare.
 
Mamma och Pappa hade under dagen kommit och hämtat bilen, kände att jag ångrade det lite när jag väl fick sluta. Kändes mer bekvämt att bara sätta sig i en bil än att ta på löpar dojjorna.
Men, nej! Sprang gjorde jag. Hela vägen fram till dörren. Blev runt 1,5 mil. Det kändes kan jag säga. Det var ju så otroligt längesen jag sprang nu..
Men gud så skönt när jag kom hem!! ska få in det som en vana nu. 1 eller två gånger i veckan iaf. Hur det kommer gå är en annan femma.
 
Gjorde mig i ordning för att åka mot Lisette. Där har vi grillat och myst. Tjejerna och lilla Andreé skulle ut. En annan fick ju åka hem. Var faktiskt på väg i god tid, men när jag var halv vägs hemma fick jag åka mot Galtabäck för att hämta syster och hennes vänner, in till stan igen. När jag precis kört därifrån..
Lämnade av dem i stan, tänkte köra hem men nej, Syster hade glömt m i n väska hos Sofia, så det blev en omväg till..
 
Men nu så! Nu är jag på plats. Bara så att jag ska upp om drygt 5 och en halv timme, men vad gör de?
Hurjeda mig vad trött jag kommer va. Vill inte heller veta hur ont jag kommer ha i kroppen när jag vaknar..
 
Natti!
 
( det krånglar ordentligt med att lägga upp bilder, därför det blir så tråkigt och tomma inlägg utan )

6 Juli

Publicerad 2012-07-06 22:44:02 i Allmänt,

När man jobbar, så är det fint väder och när man väl är ledig, ja men då ska det regna hela dagen. Ja, varför inte?
Blir så trött.
Så fruktansvärt grå och regnig dag det varit idag. Mina planer som jag hade tänkt ut blev inte speciellt bra.
 
Men jag fick gå upp tidigt imorse iaf, ingen sovmorgon inte. Var hos tandläkaren, blev nämligen inget besök i tisdags. Har haft tandläkar fobi sen jag fick min tandställning, för som de förstörde min mun där ibland.Och de sitter i än, hatar att gå dit och kommer alltid att göra.
 
Åkte in till stan vid lunch för att äta med Lisa och Johanna. Men när jag väl hade hämtat Lisa så skulle inte Johanna med längre, så där rök ännu en plan!
Men jag och Lisa gjorde det bästa av situationen, och en fin lösning gjorde vi! På en parkering på håsten, ja hurjeda mig. Nämner inget mer!
 
Vi åkte sedan hem till mig. La oss i soffan och slappade innan vi insåg att vi var glass sugna. Glass köptes och vi åt så mycket så vi kunde knappt röra oss.
Men vi kom ändå till soffan som tur var, och där har vi legat i flera timmar.
 
Har känt mig som värsta slapp potatisen idag. Men det har ju varit riktigt skit väder och då finns de bara en sak man kan göra, mysa. Och det har vi lyckats med idag!
 
När Lisa hade gått hem somnade jag i soffan. Har varit trött hela dan!
Fick panik när jag vaknade igen. Var bara tvungen att gå ut.
Jag och Blixten gick en lång runda i det duggande regnet.
Tänkte på allt och ingenting. Fram och tillbaka, vred och vände på allt jag kom på.
 
Nu ska jag ta mig en dusch innan det är läggdags för min del.
I helgen är det jobb som gäller ,( ovanligt ) men nu har jag dag pass både lör-sön!
 
Efter jobbet kommer jag springa hem. Hur det kommer gå är en annan femma. Inte sprungit på hur länge som helst, men dags att ändra på det. Dags att ändra på de mesta..
 
Kvällen kommer spenderas med fina vänner, grilla och ha de trevligt!
 
Något jag behöver nu är : Värme,sol,strand,färg och sist men inte minst min pojkvän. Hade lätt kunna spola tillbaka tiden lite och göra befinna mig i Spanien med honom igen!
 
 

4 Juli

Publicerad 2012-07-04 13:21:56 i Allmänt,

Igår var jag som sagt ledig, det var hur skönt som helst. Blev ingen direkt sovmorgon, men ändå. Skönt att bara vara hemma och ta det lugnt, inte behöva stressa.
 
Åkte till Göteborg runt halv 3. Tog längre tid än vad jag tänkt mig, för fick stå i bilkö i 50 minuter, det var sådär kul..
Och jag köra i Göteborg, bland rödljus och spårvagnar? inte min grej. Fy tusan för att köra bil där. Hittade inte hotellet heller, och inte det enklaste att bara vända heller.. shit, hade lite panik där. Men tillslut kom jag fram.
 
Vi checkade in och sedan gick vi direkt till Liseberg. Var kanske 3 årsen jag var där sist. Skapligt mycket folk, 15 minuter i varje kanske. Så tog ett tag på varje attraktion. Men vi fick åkt de roligaste. Speciellt atmosfear, shit vad högt det var. Jag var lite små skraj i början, men när vi väl kom upp så var det en annan typ som var räddast och fick små panik, nämner inga namn ;) som jag skrattade, haha!
 
Efter vi gått där ett tag så gick vi till en restaurang och åt god mat. Efter en stund var vi så trötta så vi gick till hotellet igen. Somnade gott i Tobias famn och vaknade lika mysigt!
 
Vi åkte hem i varsin bil runt 10, åt varsitt håll.
Nu är jag hemma, och nu ska jag åka till jobbet. 14-22!
 
Bra utsikt hade vi :)
 
 
 
 
 
 
 
 

3 Juli

Publicerad 2012-07-02 23:37:32 i Allmänt,

Och där var den arbetsdagen avklarad också, skönt!
 
Fick gjort det jag skulle i stan idag, min fina Emelie var med mig. Vi lunchade på stan, åt en glass och pratade innan jag fick bege mig mot sjukis.
 
En lugn kväll hade vi idag, skönt de. Slutade 21.30, den halvtimman är inte fel, brukar oftast sluta 22.00 annars ju. Fick hämtat lite saker hos min bror innan jag kunde åka hem.
 
Nu har jag suttit och kollat på hotell. Och bokat blev det! Lite spontant är alltid roligast?
Jag och Tobias ska mötas upp i Göteborg imorgon.
Planen är att först gå på Liseberg innan vi ska somna bredvid varandra på ett hotell där någonstans, hoppas vi hittar dit bara!
Sen tar det ett tag innan vi ses igen..
Ska bli riktigt mysigt!
 
Nu ska jag sova. Har lite saker att sköta innan jag får smita iväg. Litet tandläkar besök, hämta en bil i stan är några av sakerna jag ska hinna med innan jag ska kunna åka iväg!
 
Natti!
 
 

2 Juli

Publicerad 2012-07-01 23:23:47 i Allmänt,

Det har hänt ett och annat sen jag skrev sist. Men appen på mobilen är hel knäpp så inte gått att skriva, sen har jag ju inte varit hemma på ett tag heller.
 
Har haft en vecka ledigt, det var så skönt! Fick ju aldrig direkt ledigt efter studenten utan det blev jobb med en gång.
Åkte till Jönköping förra torsdagen efter att jag slutat jobba kl 16.
 
Midsommar firadades med andra ord i Huskvarna hos familjen Ask tillsammans med familjen Ludvigsson.
En trevlig och mysig midsommar fick vi ihop.
 
Dagen efter midsommar kom familjen Magnusson och hämtade upp oss, där efter började resan till Södertälje där SM skulle anhållas.
Det var kul att träffa cyklister igen. Det var inte igår precis. Extra mysigt att få umgås med min fina vän Johanna som jag saknat sönder.
Samtidigt som det kändes bra att stå vid sidan om så kändes det ändå lite fel. Suget kom tillbaka lite och funderingarna började rusa i huvudet på mig.
 
Dagarna gick fort där borta, men jag var väldigt glad över att jag fick ledigt för att kunna vara där.
 
Det blev två nätter till i Jönköping innan jag fick köra bilen mot bästkusten.
Hade en mysig sista dag på visings ö tillsammans med Tobbe.
 
Nu är jag med andra ord hemma igen. Jag har jobbat sen i fredags och är ledig tis, fre denna veckan.
Det är fullt upp, jobbar i princip bara kvällar denna veckan också vilket gör att det blir lite segare för man hinner inte med något innan man börjar, blir liksom inte lönt.
 
Hur som helst. Inatt hände det något sjukt.
Efter att jag slutat 22 igår kväll åkte jag till min brors lägenhet, satt vid datorn en stund innan jag gick upp och la mig i sängen. Satt klockan på 02.00, för då skulle jag hämta mina kära tjejer som gjort Varberg osäkert.
Efter att jag hämtat dem körde vi hemåt, klockan var runt kvart i 3.
Helt plötsligt så bara står det ett rådjur framför bilen, jag skojjar inte, de bara kom från ingenstans. Det gick så jäkla fort. Vi fem flickor skrek samtidig som jag hann bromsa lite inann de sa BOM.
Vi fortsatte skrika innan vi väl förstod vad som hade hänt,då blev de tyst en stund, såg fortfarande bilden framför mig med rådjuret precis vid bilen. Vilken panik.
Jag blev helt borta. Stannade längre fram, gick ut och kollade på bilen, syntes inte något precis..
Sen körde jag hem??! hur jag tänkte där vet jag inte, tänkte inte alls.
Man ska ju ringa polisen, märka ut platsen och allt vad man ska göra. Inte en tanke på de då! helt väck.
Men visst ringde jag dem sen, förklarade vad som hänt osv.. klockan närmade sig halv 5 innan jag blev klar.
Har inte sovit sådär jätte skönt i natt..
Nu hade vi sån jäkla tur, hade jag kommit två sek senare hade den kommit rakt på motorhuven, och vad hade hänt då? nej usch. Fy!
Vi klarade oss och det blev bara lite skav på bilen och lite hårstrån som fastnade men de kunde varit annorlunda.
 
En trött tjej vaknade imorse. Åkte till mormor för att äta mat, love u.
Sedan jobb till 22.
 
Nu ska jag lägga mig. Imorgon ska jag göra lite ärenden i stan innan det blir jobb 16-21.30.
Hoppas allt vad jag har att jag även får fin besök. Återstår att se.
 
Natti och grattis till dem som orkat läsa!
 
Eftersom jag skrivit om cykel + att jag skrek så i bilen inatt kände jag att denna fina bild passade in!
!
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela