johannanataliegrimbeck

30 September

Publicerad 2011-09-30 16:03:35 i Allmänt,

Jag blir så trött. Varför får jag inte vara frisk? varför ska det komma tillbaka. Det förstörde allt. Hela veckan men framför allt helgen. Inget blev som jag planerat.

Känner mig bättre än idag ialf. Känns det inte bra imorgon ska jag ringa farbror doktorn så får han skriva ut något starkt preparat så att jag blir av med skiten.

Har varit en duktig tjej idag trots att jag är lite sjukis. Dammat och dammsugat huset. Ibland kan jag vara ett litet kap, men bara ibland!

Nu ska jag gå ut med min hund i höst vädret. Tror jag ska möta upp Elin vid bussen. Så får hon följa med mig hem och göra mig extra frisk.
Imorgon åker hon till Spanien. Inte okej! inte utan mig.

Vill med ha sol och värme. Kikar på resor varje dag och jag blir helt tokig,vill åka nu med en gång! Snart åker halva klassen till Elsavador. Varför sökte inte jag? dumt gjort. Fast tre veckor, det är lång tid. Kanske lika bra och vara hemma ändå.
Hoppas att jag och du åker snart!

Kvällen skulle egentligen spenderas med min fina. Men blev inte riktigt så. Utan blir "hejdå mys" med världens bästa vän istället. Inte dumt det heller egentligen.
Hoppas jag kan mysa med min fina imorgon istället. Hoppas! Behöver det.

Ha en trevlig fredagskväll!



- ingen är som du

27 September

Publicerad 2011-09-27 17:25:10 i Allmänt,

Det var inte igår. Inte förra veckan heller nästan.

Norrköping var mysigt. Som alltid! båt,skärgården,kubb,god mat,film,natt-fiske,shopping = kort sammanfattning. Tycker om er mina små troll.

Vardagarna går så otroligt fort och det är så skönt. Men lite läskigt ändå.
Studentmössan är beställd. Snart är det våran tur!

I fredags var jag ledig, jag,mamma och pappa åkte till Danmark tidigt på morgonen. Kollade cykel. Umgicks med vänner som man inte träffat på länge.
Mina små junisar som körde och U-23!
Kvällen blev inte riktigt som jag tänkt - den blev bättre.
Tivoli med mina junisar. Mycket skratt,skrik och busigheter. Behövde det!
Inte mycket sömn, en trött men lycklig Hannis vaknde upp på hotellet.

Lördag = ännu mer cykling. Somnade klockan sju på kvällen - sov till 8 på morgonen dagen därpå.
Söndag= utvilad tjej. Galet mycket folk på VM. Sjuk stämning och ah, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Otroligt kul ialf.
Helgen var med andra ord perfekt!

Studeiedag igår. Shopping med Lisa. Blev en väska och ett par Hunter stövlar. Kul för mig men inte för plånboken. Mysig dag. Innebandy på kvällen, skön känsla - äntligen. Linnea kom på kvällen,vi pluggade och somnade sedan bredvid varandra.

Idag började jag och My med vårat p100. Det kommer bli så galet,fruktansvärt roligt. Jag ska köra cross. Tro det eller ej. Och det gick bra med. Varken My eller jag fattade hur det gick till.
Det är mycket mer än att jag ska lära mig köra med naturligtvis. Men det är det praktiska. Slutligen ska jag köra på en riktig motorcross bana här i Varberg. Med klassen som kollar.
Det här kommer bli såå bra!

Nu ska jag ut och springa. Lite lugnt. Har ont i halsen. Men ska försöka få ur skiten i kroppen genom att svettas lite och ta i.


Från idag!

16 September

Publicerad 2011-09-16 15:51:34 i Allmänt,

Packar och städar i ordning här hemma nu. Syster slutar fyra och runt fem åker vi hemifrån.
Bilen kommer gå emot Norrköping för helgen ska spenderas där med världens bästa kolmårdstroll.
En riktig myshelg. Vara vid skärgården, PW, god mat - sällskap, prat, funderingar om alltmöjligt som tex mitt projektarbete, balklänningar och allt vad det kommer handla om.

Åh det ska bli så mysigt ! skönt att komma bort lite.

Hoppas ni får en lika bra helg som jag.
Kram på er!


Ikväll komsi vi lillebror

14 September

Publicerad 2011-09-14 19:12:52 i Allmänt,

Inte på humör.
Har fått host medicin av farbror doktorn idag. Hoppas att jag kan sova i natt.

Ikväll ska jag spendera kvällen hos min Isabelle. Vågar knappt tänka på när det var sist.
Hur kan det gå från att umgås varje dag till aldrig?
Vi sjutton vilka minnen vi har.
Ikväll ska vi blicka tillbaka och skratta.









- Få minnen med dig hjärtat.

13 September

Publicerad 2011-09-13 16:47:48 i Allmänt,

Johanna Grimbeck var en sådan trött tjej imorse så jag ville verkligen inte gå upp när klockan ringde 6.45.
Men efter morgon duschen piggnade jag till lite grann.

Jag och Jossan sa till varandra att idag är det en riktig " gå i mysbyxor - dag " men riktigt så blev det inte. Vädret är inte det roligaste precis, man blåser ju i princip iväg så fort man går utanför dörren känns det som. Och kallt dessutom.

Adam hämtade mig, vi hämtade Joel och åkte sedan mot skolan. Omvårdnad,miljöteknik och historia var lektionerna för idag. Helt okej dag ändå!

Adam och Bäck följde med mig hem, vi låg bara och slappade i soffan och kikade på tv. Inte allt för jobbigt! Har hunnit vara i tvättstugan också, duktigt.

Nu ska jag försöka locka håret på mig själv för ikväll är det kalas hos Morfar för det är hans dag idag ♥

Längtar till helgen. Fast att det inte blev som jag tänkt mig. Så blir den bra ändå. Missar dock nollningen, det känns surt men så äre. Får ju umgås med världens bästa kolmårdstroll!

Och nästa helg blir inte fy skam heller. VM i Köpenhamn.
Och jag blev en glad Hannis när jag såg att jag är ledig på måndagen där efter!

Ha en trevlig kväll!


- För att du alltid har varit speciell för mig. Trots distansen så vet vi vart vi har varandra. Jag älskar dig Jenny Rissveds.

10 September

Publicerad 2011-09-11 00:19:36 i Allmänt,

Veckorna går så otroligt fort, helt sjukt. Frågan är om det är bra eller dåligt? jag tror det är ganska bra ändå. Det känns så ialf.

Igår var skolan som vanligt. Första lektionen var idrott men jag kikade bara på pga av att jag känt mig dålig i veckan så att springa runt kändes inte som den ultimata idéen.
På sjukvården var vi på Varbergs fästning på visning om hur varbergs kurort förändrats från förr - nu och hur känd Varberg är för sin kurort, spa, vatten (hav) osv! Ganska intressant ändå.

Åkte hem och sov i soffan i två timmar,det behövdes!
Vaknade av att Elin ringde och ville ha följe till Lisa, vi kom överens om att jag skulle cykla över till henne och göra mig i ordning där.
Jag hade tidigare fått ett sms av Lisa att halv sex skulle vi alla vara hos Lisa för att laga lite tacos innan vi skulle iväg till Simon för att fira honom.

När vi hade gjort oss i ordning skjutsade jag Elin till Lisa. Resten av tjejerna var där när vi kom och Lisa börjar då med att ta ner alla våra väskor ner till källaren pga att Rune blir så trött på att väskorna ska stå innanför dörren, jag erbjöd henne hjälp men nej hon klarade det bra själv! (hon la då väskorna i bilen).
Efter en kort stund sa Lisa att vi skulle gå ut i bilen för vi skulle åka och handla. Jag sa ju genast att det kändes som en dum idé eftersom Lisa bor nära ica och att åka bil kändes lite för mkt "lathet" men nej, bil skulle vi åka.
Vi åkte förbi ica, jag och emelie fattade ingenting men fick till svar att det skulle bli konsum istället. Men när vi passerat konsum frågade vi en gång till, vart är vi påväg?
- pappa ska göra ett ärende i stan så vi kan lika med handla på Kvantum, eller hur? sa Lisa.

Jag och Emelie fattade fortfarande ingenting och Persson och Elin var ju inte dåliga dom heller, dom spelade med. Lite för bra.
När vi kom in till stan började jag och Emla gå upp till kvantum men efter en kort stund ser vi att våra vänner går ner mot stan ist, vi blir lite små irriterade och fattade inte vad dom höll på med, vi små ropade lite bakom men nej, dom lyssnade inte utan fortsatte gå.
Vi tyckte det var lite pinsamt att gå runt så där i ordning gjorda på stan klockan sex på kvällen liksom, alla andra var ju helt vardagsklädda som vi mötte.

Vi fick sedan reda på att vi skulle möta Lisette, och det gjorde vi utanför restaurangen Zorbas.
Men när vi sagt hej till Lissan och tjejerna går in säger jag och Emelie igen " vad tusan ska vi göra här inne?" - vi ska bara hälsa på en får vi till svars.
Jag och Emla blir lite mer irriternade och tycker att det är pinsamt att gå in på en restaurang, säga hej till någon vi inte känner och sedan gå.
Men när servitrisen visar ett tomt bort och säger " varsågoda och sitt " det är då vi förstår det var våran överraskning till mig och Emla.
Och om dom lyckades? skapligt bra.

Det blev mycket prat, god mat och efterrätt och bjudna blev vi med!
Ett otroligt fint halsband fick jag med.
Är evigt tacksam för kvällen tjejer, ni är bäst och jag älskar er!

Idag har jag lekt med min älskade kusin Jennifer. Hon har en Tysk tjej hemma hos sig en vecka så det blev mycket Engelska idag. Men lite svårt när hon inte kunde så mkt.
Vi kikade fotbollsmatch,åt tacos och sedan kom resten av hennes klasskompisar med deras Tysk så då kände jag läge att åka hem.
Kikade tv med pappa och nu ligger jag nerbäddad i sängen!

Imorgon blir det promenad med Isabelle,vilket var såå längesen!







you
and
me

7 September

Publicerad 2011-09-07 19:23:22 i Allmänt,

Fruktansvärt väder, jag vill ha sol och värme. Sista minuten nästa? någon som hänger på?

Har varit lite upptagen det sista, med allt möjligt.

Skolan har dragit igång med lite arbeten hit och dit. Jag har inte träffat mina vänner på länge känns det som. Jo i lördags, hos Jonathan. Fast ändå inte. Inte alla. Inte mina finaste tjejer. Förutom Emla, för hon var med mig. Och Lisa fick ju träffa mig där på lördagsnatten också iof. Men ändå.

I måndags hade vi beep testet på idrotten. Det är så sjukt jobbigt! Och jag har ju inte direkt legat i hårdträning det sista om man säger så, så det tog totalt slut på mig. Jag maxade mig totalt och kom till 14.2 och max är 14.6. Och fick visst gjort ett litet rekord på skolan och de är ju alltid kul men hurjeda mig så trött jag var det sista!
- och träningsverken sitter fortfarande i. Mina vader är helt kaputt känns det som. Gör ont så fort jag rör mig, men det är väl bra antar jag.

Men vet inte om jag hade någon liten förskylning på gång i kroppen, för på natten kände jag mig lite sjukis och värre var det på morgonen.
Jag vaknade på tims soffa. Vi hade kollat film på kvällen och lagat tacos ihop, och självklart var fina Madde med. Och istället för att köra hem mig på kvällen beslutade vi över att jag kunde nana på soffan. Mysigt, men lite ensamt ändå.
Gick till skolan men kände med en gång att jag inte var särskilt pigg. Frös som en tok också. Snälla My lånade ut sin gosiga tröja till mig.
Tur att vi hade kort dag, slutade 12 och åkte med Adis hem och somnade på soffan så fort jag kom hem. Vaknade två timmar senare av att jag svettades ihjäl, tog tempen och yes feber.

Tog det bara lugnt resten av kvällen. Kikade idol och la mig tidigt. Och imorse kändes det bättre, skönt. Så jag tror inte det är något långvarigt, som tur är!

Var hemma från skolan idag och har istället varit hemmafru.
Tvättat en massa tvätt, hängt upp en massa tvätt, vikt en massa tvätt, dammsugat, rensat mina två garderober,bort med sommarkläder och in med höstkläderna vilken känns tråkigt men ändå lite mysigt.
Men eftersom inte mamma är hemma tog jag på mig mamma rollen idag.

Nu ska jag hjälpa pappa nere i källaren för att sedan laga lite mat och resten av kvällen kommer jag spendera i soffan med gosfilten över mig.





Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela