johannanataliegrimbeck

4 okt

Publicerad 2009-10-05 21:26:17 i Allmänt,

Hejsan!

Sitter just nu med musik i öronen och pluggar hälsopedagogik. Denna gången är det grupparbete, vi är 5 st i varje grupp. Och vi fick ämnet "styrketräning" så nu skriver jag frågor och svar om det. Bla om vad som händer i kroppen när man är sjuk och börjar träna efter sjukdomen. Och även att muskelcellerna dör ju äldre vi blir, och varför det osv osv... gansa intressant ändå, faktiskt.

Så som varje måndag är vi alltid på kurorten. Hälsopedagogik på förmiddagen. Dvs, prata om träning,hälsa och alltid ha någon fysisk aktivitet, tex spinning. Och på eftermiddagen har vi massage.

Men Elisabeth som vi har på massagen var sjukskriven. Så det blev hälsopedagogik hela dagen. Inte fy skam det heller. Först gick vi igenom en massa frågor vi svarat på, vg på det. Hannis blev glad. Efter det hade vi yoga.
Kan jag ta och berätta att det är inte min grej..koncentration på andningen och hållningen. Blev lite mycket..haha! Men, om 3 år kommer vi vara riktigt grymma på det. Viga som bara den, jag lär mig nog med tiden.

Sedan pratade vi om stress,vad det är och hur vi ska undvika eller göra det bästa av situationen.
Bra ämne att prata om, jag kan ha det riktigt mkt om dagarna. Kan vara jobbigt, jag blir trött och lätt irriterad. Men och andra sidan tycker jag om det jag håller på med, och vill inte missa nått. Det är vell där problemet ligger. Men, än så länge klarar jag mig bra med mina rutiner. Får se hur det blir längre in i skolan..är ju mkt plugg på denna linjen.

På eftermiddagen åkte vi till Atletica, det är ett gym här i Varberg, precis vid skolan.
Där blev det step up och styrketräning. Step up var riktigt roligt + jobbigt. Allt blir så roligare med hela klassen med, vi är en toppen klass.

Sen hade jag kör på eftermiddagen/kvällstippen. Det var roligt där idag, har vart lite upp och ner. Men idag var det kul. Vi ska antagligen åka till Tyskland och vara med i tvprogram och prata om Abba skivan osv, galet stora planer har Tyskarna.. haha!

Nu är jag klar med mitt pluggande. Nu står min bok på listan. Gurra ner mig i sängen och ha det riktigt mysigt med tända ljus och mkt kuddar,täcken.

Puss


Titta vad man kan hitta.. yes, jag har vart liten en gång i tiden!
Där var jag verkligen "lillskiten" så som Gunnar alltid kallat/kallar mig.



3 okt

Publicerad 2009-10-04 19:08:28 i Allmänt,

Hej :)

Oj, nu var det längesen igen..sorry!

Sist skulle jag åka till skåne och även färga håret mörk brunt..

Och visst var vi i skåne, jag mamma och Niklas bodde på ett litet fint vandrahem i Hässleholm. På lördagen var tävlingen i Ängelholm, där startade jag som ensam tjej..inte så kul!
Loppet gick ialf dåligt, jag var slö och orkade ingenting..benen var inte på topp helt enkelt.

På söndagen var tävlingen i kristianstad, där var vi 3 tjejer i f 15-16. Denna gång fick vi starta med juniorerna,dsv syster,Emma och Jossan. Jag skulle köra 2 varv och dom 3. Och jag pinnade på allt vad jag hade å orkade hänga med dom ända in till mål, det va kul faktiskt :) vann då i min klass.

Vi hann även med shopping på lördagen på värla, fick med mig en tröja hem!

Håret är ju som sagt även färgat, Emelie gjorde det på mig. Det blev bra och jag är nöjd. Ovant bara!

Resten av dagarna har bestått av skolan och träning.
Innebandyn är igång nu igen, och jag har längtat sååå. Galet kul är det. Nu spelar vi med damerna. Runt 30 pers, hur kul som helst. Snart DM och Gothia, längtar!

Nu har jag tatt lite som jag missat skriva om. Men orkar inte ta allt. Lika bra att skriva vad jag gjort i helgen.

Fre: då var det klassfest hos Steff, det var lyckat. Riktigt roligt. Kallt i slutet på stan iof.. men det fixade ju sig på ett och annat sätt. Kom hem runt kvart över 1, då blev det läggdags.

Lör: Var inte piggast på att gå ur sängen men var tvungen. Skulle till kören för att ta kort till omslaget till skivan. Vi fick nämligen skivkontraktet. Var där från 12 till halv 6, det var dryygt..men ändå kul på sina stunder. Isabelle kom till mig, vi lagade mat till pappa. Sara, nattis och linnea kom senare, mysig kväll!

Idag söndag: Upp tidigt idag också, petra och rolf hämtade mig. Vi åkte på spinning. I 1.30 min. Dusch, och direkt hem, byta till innebandy kläder, cykla i stormen till träningen. Träning från 14.00-16.00.

Stressad dag, men ändå rolig. Nu är jag ialf nästan död. Galet trött. 
Nu ska jag äta lite mat, titta tv och läsa en bok!

Puss
 

Lite suddig bild..men den är på mig och Becca när vi väntade på att bli plåtade ♥!



Såhär såg det ut där vi tog kort, Fanny på bilden!


Jag och Becca ♥


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela