johannanataliegrimbeck

24 sep

Publicerad 2009-09-24 21:18:30 i Allmänt,

Hej :)

Egentligen orkar jag inte skriva här idag.. men var nästan lite tvungen att skriva lite ialf.

Dagen har vart bra, skolan, direkt hem, träning! allt som hänt här efter är bara små saker, mkt dock.. men jaja.

Nu ska mamma bli fin i håret, ska färga det. Imorgon ska jag Emelie färga mitt hår mkt mörkare (Y).

Kvällen kommer bestå utav kräfskiva med underbara kompisar.

På lördag åker vi till Skåne!

Ska gå nu.

Puss

23 sep

Publicerad 2009-09-23 23:02:45 i Allmänt,

Hej hej !

Dagen idag har vart bra. Hade ju som sagt sovmorgo till halv 11, det va skönt! Hade god tid att göra i ordning mig. Och försov mig inte (Y).

Totte skjutsa mig och Emelie,och som vanligt spelade vi den bästa låten på skivan " 3 knattar, åhwhoho" haha fy vad kul det är. Vi gillar skivan skarpt. Bättre än buss musiken ;) haha! Sen hjälpte vi Totte med att öppna butiken.

Har haft 2 lektioner idag, först samhällskunskap och sedan musik. Slapp dag ändå!
Direkt efter musiken stack jag till bussen,åkte hem,åt och stack på löp träning. Efter vi hade sprungit ett tag sprang vi ner till gympasalen och sköt lite å så. För kul. Sjukt härligt att det är igång igen, jag är taggad till 1000.

Fort hem,in i duschen och cyklade senare till Madde. Där Hanna och Tim var. Myyys, skratt <3

Cyklade hem och nu sitter jag här. Börjar 9 imorgon, gympa. Så behöver inte göra mig i ordning, sitter osminkad och med gympakläder i bussen ju, det är grejjer ;) Emelie och jag gillar det.

Nu tänkte jag smsa lite, sen sova!

I helgen blir det skåne..inte så pepp kanske! men träffar ju några som jag saknat..syyyster tex!

Lägger upp en bild på hur jag såg ut idag, jag trivs verkligen i brunt. Sen även snygg bilder som vi tog på musiken,jag stog för trummorna. Tro det eller ej, vi flickor var grymma!

Puss och godnatt <3


Gillar färgen skarpt :) men snart blir det lite mer brunare.

Linn och Elin spelade då bas ;)

Mörk bild, men det är på mig och Beccis :)

Min snygg Becca!

Det gick bättre och bättre. I slutet lät det riktigt bra. Spännande på jul konserten ;) haha!

22 sep

Publicerad 2009-09-22 22:24:40 i Allmänt,

Hej :)

Har precis pratat lite i telefon.. och just nu sitter jag och lyssnar på musik, lugn sådan! inte pamahei precis..haha,fort lika roligt eller hur Wengan?;)!

Imorse vaknade jag inte utan att Elin sa att lektionerna var inställda..utan frågade vad "fan jag var?" jo..jag låg i sängen och bussen gick om 2 min. Grattis Johanna.

Men jag hade faktiskt en orsak, igår KVÄLL började jag och Emelie med våran hälsopedagogik.. tog ett tag innan vi kom igång. Men klockan var ändå 8 på kvällen när vi väl börja, och vi ville vara klara till klockan 10,pga av att vi som sagt skulle ta 7 bussen. Men tiden gick, skrattet höll igång, tröttheten kom, sega som råttor blev vi med.

Klockan typ kvart över 12 var det dags för mig att gå hem. Eller gå och gå..sprang genom skogen. Jag lovar, har aldrig vart så rädd i hela mitt liv, fy 17.. men men.. kom ju hem tillslut!

Bara för att morgonen var dålig, så betyder inte det att resten var kass. Den var faktiskt helt okej. Iof segaste dagen av alla..men den flöt ändå på, Tim kom och hälsa på en stund :)

Nu ska jag ligga i sängen och fundera en massa..imorgon blir det sovmorgon, det är toppen!

Godnatt puss



En bild på mig och Malin!

21 sep

Publicerad 2009-09-21 12:59:33 i Allmänt,

Hej!

Jag vaknade kvart över 7 imorse av att min klasskompis Elin ringde och sa att lektionen/erna var inställda pga att Anna var sjuk. Vi skulle vara på Atletica hela dagen idag, dvs : gymmet och andra träningsaktiviteter.
Men nej, det blev att ligga kvar i sängen ist.

Men det blev inte så länge det heller, jag skulle ligga där nere för att jag skulle ha hand om blixten. Men sen så skulle mamma ringa doktorn, för jag har fått ett jätte svullet och stort bett på mitt lår, så vi skulle åka in och kolla va det var för nått. Då fick jag tid klockan 10, och innan det skulle jag äta, ut med blixten och in till stan.
Så det var det jag hann med på morgonen, jag har fått pencelin för mitt ben nu. Fast som tur är kan jag träna och tävla som vanligt!

Efter doktor besöket åkte jag till Wano banan och tränade. Jag körde 8:an 2 ggr, sen cyklade jag hem. Känndes mkt bättre i både ben och lungor idag. Hela förra veckan gick kasst.

När jag kom hem blev det ut med hunden som vart ensam hemma länge, sen dusch och mat.

Nu ska jag plugga, fick en massa uppgifter av Anna som vi ska göra, bara för vi fick en dag ledigt.

Sedan ska jag ta bussen in till stan, gå på kör. Sen hem och fortsätta plugga, fast då blir det inte hälsopedagogik utan matte..

Så mkt kan hända på en dag om man heter Johanna Grimbeck..

Puss å kram!

19 sep

Publicerad 2009-09-19 11:58:51 i Allmänt,

Ooj..nu var det ett jätte jätte jätte bra tagsen jag skrev sist, men har kanske inte dom bästa ursäkterna iof..men har inte haft tid helt enkelt.
Det är så mkt annat man ska göra när man väl sitter vid datan.. men nu ska jag bli en duktig flicka igen, har fått hyffsat mkt kritik..men gott folk,jag är inte död ;).

Vad har hänt sen sist? det är skapligt mkt kan jag säga, skulle jag sitta och skriva ner det hade jag inte vart klar idag skulle jag tro.
Men skolan är vell det som tar mest tid, träningen också så klart!

Jag börjar ju vid 8 eller 9 varje dag, och slutar vid 4 utan fre och ons, kommer inte hem förrän 5, och då är det bara att gå ner i källan, ta på sig cykelkläder eller löparkläder för att sedan ut och träna. Det är vell typ så som mina dagar ser ut nu för tiden.

Nu är snart säsongen slut iof, och på ett sett ska det blir skönt, men på ett sett tråkigt. Men i vinter kommer gumman och flizen ner hit till mig. Vet vem, kanske åker upp till dom också? det vet man inte..
Sen så träffar jag ju faktiskt många när jag väl åker upp till Skara. Där finns ju bra trevligt folk där med.

Skolan då.. Den är toppen. Trivs verkligen jätte jätte bra. Vi har så sjukt roligt,lärarna är toppen, så ja..jag klagar inte nått på spa fitness. Den passar mig. ( Familjen och släkten gillar det med..haha)

Så, nu har jag skrivit lite om det.

Nu kan jag ju ta å berätta vad som hänt med mitt hår också.. hannis är inte blond längre, utan brunett! Ska färga det lite mörkare än vad det är nu. Nu är det bestämt. Jag ska va brunett ;) trivs med det också. ( Lägger upp bilder)!

Nå, vad har hänt idag och vad händer senare?
Jag vakande bredvid min vän Isabelle imorse, hon har jag inte vart med på 3 månader kanske? vi har liksom glidit ifrån varandra otroligt,tiden finns inte riktigt heller. Vilket är riktigt tråkigt, för hon är bäst.
Men vi hade ialf riktigt mysigt igår och imorse <3!

Lite senare nu ska jag träna tror jag? jag har vart förskyld hela veckan, har tränat 2 ggr..eller ah,tränat å tränat..kört lugnt. Så känner mig inte så i form för tillfället. Men tänkte ut å köra lite fortare idag,se hur kroppen svarar. Blir det bra, åker jag med Niklas imorgon, för att köra snabbhane.
Senare ikväll blir det innebandy fest med alla damer + flickor.

Ooj vad långt det här blir.. nu får jag ta och sluta och gå ner å leka med min bästa lek kompis, blixten!



Så här såg mitt hår ut innan.

Så här ser det ut nu. ( Det ser lite rött ut, men det är mot det brunare hållet).

Så här ser jag ut frammifrån.

Här är en bild på mig och min kompis Josefin.

En till, snygga ;)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela